fbpx

Robert Turcescu – Acoperitu’ roade osu’

Robert Turcescu - Acoperitu' roade osu'

In caz ca lumea nu stie cine-i fantasticul asta, vin cu ceva date despre el. Pe scurt, e un jurnalist, om politic si scriitor de carti (am gasit una de-a lui intr-un WC public, din pacate folosita; se numea “How To Be Acoperit – For Dummies”, daca nu ma insel) care din cand in cand indrazneste sa-si expuna mecla de fost ofiter acoperit pe la cate un post TV, evident, de buzunar.

CITESTE SI:  Cum va fi parcul tematic al Studio Ghibli din Japonia

Am auzit ca a si dublat desene animate, ceea ce imi confirma banuiala pe care am avut-o anterior, si anume ca Turcescu Acoperitucescu e cu adevarat un personaj de desene animate fu**t in c*r.

Sa nu inteleaga cineva gresit ca nu apreciez un lungmetraj bun de animatie atunci cand il vad, dar nu e cazul porcariilor pe care le dubleaza R. Turcescu (un pitestean pentru pitesteni).

CITESTE SI:  Votul pentru europarlamentare conteaza? Se poate schimba ceva in Romania?

E atat de penibil galuscarul asta incat e imposibil sa nu fie si un Goofy acoperit, pe langa ofiter! Cred ca l-a acoperit Walt Disney de data asta.

Actiunile complotistului nu numai ca nu ma determina sa-mi retrag cuvintele despre televiziuni, dar ma mai si intarata. Ridicoli ca astia doar determina ca situatia sa fie mult mai groasa pentru ei.

CITESTE SI:  De ce felicita Comcast compania Disney

Am auzit ca damblagistu’ de Turcescu risca 7 ani de bulau pentru ca a dezvaluit public ca a fost ofiter acoperit. Nu m-ar deranja sa petreaca canalistul asta o vreme la racoare si sa-i curme colegul de celula suferinta dupa vreo 2-3 ani infingandu-i un şiş artizanal in coaste cand nu-i atent.