fbpx

Opinie despre filmul sud-coreean “Hindsight” (2011)

Opinie despre filmul sud-coreean "Hindsight" (2011)

Am urmarit acest film sperand ca va fi unul plin de actiune (asa am vazut in trailer), dar s-a dovedit a fi mai mult unul de drama, ceea ce e OK, dar nu chiar ce am sperat.

Daca Hindsight nu avea un trailer fabulos si nu juca Song Kang-ho in acesta, probabil nu as fi urmarit acest lungmetraj. Este vorba despre o tanara domnita asasina (femeia fatala) pe nume Se-bin care este trimisa sa-l ucida pe un fost sef de mafie pe nume Doo-hyeon (interpretat de actorul Song Kang-ho din “Memories of Murder” si “The Good, the Bad, the Weird).

CITESTE SI:  Filmul "Star Wars: The Last Jedi" debuteaza si genereaza foarte multi bani

Lucrurile se complica cand intre cei doi incepe sa se infiripe ceva, iar in asasina de 20 de ani se duce o lupta intre ratiune si ceea ce s-a infiripat pentru gangster.

Fostul gangster viseaza sa-si deschida un restaurant, asa ca urmeaza impreuna cu duduia un curs de gatit. Duduia se pricepea si le avea, fostul gangster nu prea.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 56 - Parere despre vaccinurile COVID-19

Gatitul e unul dintre laitmotivele acestui film. In “Hindsight”, dar si in alte filme sud-coreene (mai ales in cele istorice), am observat ca sud-coreenii pun foarte multa pasiune in gatit si ca sunt ridicol de perfectionisti, considerand ca gatitul este o stiinta extrem de exacta. Probabil din acest motiv mancarea din Coreea de Sud este atat de scumpa – desi am auzit ca gustul lasa de dorit.

CITESTE SI:  Ce seriale de animatie vrea Ubisoft sa dezvolte

Cat despre aspectele pozitive ale acestui film Hindsight din anul 2011 care ma determina sa-l recomand, acestea includ actorul Song Kang-ho care ridica calitatea intregului film, secventele de actiune care au fost alcatuite foarte bine, iar scenariul este unul bun si te tine captivat.