fbpx

Spider-Man revine in MCU. Ce procent din profituri va primi Disney

Spider-Man revine in MCU. Ce procent din profituri va primi Disney

Luna trecuta, parea ca, in urma unui acord istoric si a succesului mare, Sony si Disney nu vor ajunge la un nou acord cu privire la personajul de film Spider-Man si implicarea sa in MCU (Universul Cinematografic Marvel).

Asta a fortat Sony sa renunte la negocieri si sa nu continue sa introduca Spider-Man in MCU. Acest lucru a fost, evident, o veste extrem de dezamagitoare pentru public, mai ales din cauza rolului pe care Spider-Man l-a avut in diverse filme Marvel in care personajul a aparut pana acum.

CITESTE SI:  Cum va fi filmul Joker cu Joaquin Phoenix, conform trailerului final

Cu toate acestea, se pare ca Sony si Disney au ajuns la un numitor comun. Intr-un anunt comun, Sony si Disney au dezvaluit ca personajul de film Spider-Man se va intoarce in MCU.

Intr-o declaratie oferita de Marvel Studios si de presedintele Kevin Feige, “Sunt incantat ca intreaga calatorie a lui Spidey in MCU va continua, iar eu si toti de la Marvel Studios suntem foarte incantati ca vom continua sa lucram la aceste filme. Spider-Man este o emblema puternica si un erou a carui poveste transcede toate varstele si publicurile de pe glob. De asemenea, se intampla ca acesta sa fie singurul erou cu super-puteri care traverseaza universurile cinematografice. Asa ca, atata timp cand Sony continua sa-si dezvolte propriul univers Spidey, nu veti sti niciodata ce surprize ar putea rezerva viitorul”.

CITESTE SI:  De ce Netflix a fost aleasa pentru a produce filme Cronicile din Narnia

Conform stirilor anterioare, unul dintre motivele pentru care Sony si Disney nu s-au inteles este faptul ca Disney dorea o felie mai mare din placinta, cerand 50% din profiturile de pe urma filmului Spider-Man in MCU.

CITESTE SI:  Ce record a doborat filmul Murder Mystery al Netflix

Cu toate acestea, se pare ca in cele din urma companiile Sony si Disney au fost de acord cu o noua intelegere pentru MCU in care Disney (care detine Marvel) va primi 25% din profiturile din aceste filme. Acestea fiind spuse, avand in vedere ca parteneriatul a revenit, cel de-al treilea film Spider-Man va fi lansat in MCU pe 16 iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *