fbpx

Spider-Man revine in MCU. Ce procent din profituri va primi Disney

Spider-Man revine in MCU. Ce procent din profituri va primi Disney

Luna trecuta, parea ca, in urma unui acord istoric si a succesului mare, Sony si Disney nu vor ajunge la un nou acord cu privire la personajul de film Spider-Man si implicarea sa in MCU (Universul Cinematografic Marvel).

Asta a fortat Sony sa renunte la negocieri si sa nu continue sa introduca Spider-Man in MCU. Acest lucru a fost, evident, o veste extrem de dezamagitoare pentru public, mai ales din cauza rolului pe care Spider-Man l-a avut in diverse filme Marvel in care personajul a aparut pana acum.

CITESTE SI:  Cele doua jocuri ce vor deveni seriale animate, spun surse

Cu toate acestea, se pare ca Sony si Disney au ajuns la un numitor comun. Intr-un anunt comun, Sony si Disney au dezvaluit ca personajul de film Spider-Man se va intoarce in MCU.

Intr-o declaratie oferita de Marvel Studios si de presedintele Kevin Feige, “Sunt incantat ca intreaga calatorie a lui Spidey in MCU va continua, iar eu si toti de la Marvel Studios suntem foarte incantati ca vom continua sa lucram la aceste filme. Spider-Man este o emblema puternica si un erou a carui poveste transcede toate varstele si publicurile de pe glob. De asemenea, se intampla ca acesta sa fie singurul erou cu super-puteri care traverseaza universurile cinematografice. Asa ca, atata timp cand Sony continua sa-si dezvolte propriul univers Spidey, nu veti sti niciodata ce surprize ar putea rezerva viitorul”.

CITESTE SI:  Pentru ce va folosi Warner Bros. un sistem AI

Conform stirilor anterioare, unul dintre motivele pentru care Sony si Disney nu s-au inteles este faptul ca Disney dorea o felie mai mare din placinta, cerand 50% din profiturile de pe urma filmului Spider-Man in MCU.

CITESTE SI:  VIDEO: Jack Ma de la Alibaba este vedeta propriului film de arte martiale

Cu toate acestea, se pare ca in cele din urma companiile Sony si Disney au fost de acord cu o noua intelegere pentru MCU in care Disney (care detine Marvel) va primi 25% din profiturile din aceste filme. Acestea fiind spuse, avand in vedere ca parteneriatul a revenit, cel de-al treilea film Spider-Man va fi lansat in MCU pe 16 iulie 2021.