fbpx

Nicolae Bacalbasa: “Ne vom infecta cu COVID-19 de la cio**le noastre”

Nicolae Bacalbasa Ne vom infecta cu COVID-19 de la cio le noastre

Deci Bacalbasa: om politic controversat, scriitor controversat si medic anestezist controversat. Dar se revanseaza prin accentele umoristice.

Se subintelege la ce anume s-a referit, dar nu pricep de ce s-a referit la “tigani” in acesti termeni aiuristici, cand nici el nu e vreun arian plamadit din zei greci sau un proiect guvernamental secret de imbunatatire genetica a rasei umane si de creat supraoameni, ci tot tigan la origine.

Un tigan critica tiganii, huh? Ca asa-i “misto”. Am imprumutat si noi cuvantul asta de la tigani, pentru asta trebuie sa le acordam credit. Ca ne-au facut vocabularul mai… misto.

Prin bascalia la adresa semenilor sai, e ca si cum Bacalbasa a aruncat cu barosul in codul sau genetic si in tot geneticul etniei sale. S-au naruit mii de ani de tiganie, manca-ti-as.

CITESTE SI:  VIDEO: LG anunta smartphone-urile Q6+, Q6 si Q6α, primele din noua gama Q - specificatiile oficiale

Mistocarul Nicolae Bulibasa nu e tigan, doar parintii lui se intampla sa fie. El e un arian, un viking pur, dar s-a intamplat sa creasca in cuptor, cu foc de carbuni. Insa are dreptate aici, romii nu respecta masurile impuse. Li se falfaie si li se rupe de sanatatea publica.

Ei vin din tari aproape complet paralizate cu zeci de mii de infectati cu COVID-19, ajung in Romania dupa ce ne-au facut de cacao acolo (prin ciordeala si altele) si nu respecta carantina sau autoizolarea la venire, caci o buna parte a romilor aproape ca nu au respectat niciodata nimic.

De i-ar intreba cineva in strainatate daca ei sunt tigani, ar fi foarte revoltati, cum se revolta poporul asta de obicei. Fara doar si poate romii nu i-ar inapoia portofelul dupa o asemenea insinuare obraznica si insulta neintemeiata. Mai ales daca s-a uitat la ei in timp ce s-au usurat in public, dupa ce-au cautat 1 kilometru un loc potrivit si dosit pentru actul artistic.

CITESTE SI:  Reactia mea pentru cei care ma acuza ca "ciordesc" filmulete, desi ii acuz pe altii de acelasi lucru

Daca ii intreaba ce limba vorbesc, unii dintre ei care se pretind eruditi raspund ca: limba “indiana”. Au un punct de vedere aproape corect, in ciuda faptului ca sunt un popor nomad si ca creierele prajite le sunt Made in India.

Romii terfelesc infatisarea Romaniei in lume cot la cot cu unii romani, intrucat nici unii semeni de-ai nostri nu sunt mai breji (si ei ofera presei straine subiectele fierbinti la care ravneste). E doldora vestul Europei de conationali care pun acolo in practica schimburi culturale nedorite.

CITESTE SI:  Smartphone-ul LG G4 Beat a fost anuntat - specificatii oficiale

Ajung europenii sa se mire cand le spui ca, vezi domne, Romania e o tara functionala si cu oameni normali si demni. Ajung sa se socheze cand le lasi bacsis.

Romii (o parte dintre ei, ca sa nu generalizez) strica imaginea tarii? Pai eu credeam ca de la ei a pornit toata civilizatia umanitatii, ca ei sunt leaganul omenirii.

Update 13.04: N-am folosit o imagine cu tigani, ci o imagine care infatiseaza niste carti de tarot – e ilustrativa cat de cat. De afisam aici tiganei, m-as fi ales cu un abonament la splendorile de la Consiliul Discriminarii. Ca sa platesc in fiecare luna…