fbpx

A mai observat cineva ca reptilienii din televiziuni dau reclame la bere in mod obsesiv in ultima vreme?

A mai observat cineva ca reptilienii din televiziuni dau reclame la bere in mod obsesiv in ultima vreme

Ma uit si eu la televizor ca tot omul care nu sta intr-o pestera, seara cand mai am timp pentru ca sunt foarte ocupat in restul zilei, dar tot cred ca majoritatea televiziunilor de la noi sunt niste mizerii.

Fiind un om caruia nu-i scapa nimic (si chiar daca imi scapa pe moment, imi dau seama mai tarziu), nu am putut sa nu observ cu cata pasiune si patos promoveaza televiziunile de la noi marcile de bere in ultimul timp. Alo, CNA! Dormiti in papuci? :D.

In ultimele saptamani au devenit toate ca prin farmec mari fane BERE, dar cine mortii ma-sii bea bere in mijlocul iernii? Vin mai inteleg, pe asta il mai incalzesti. Dar berea? Cum mama naibii sa promovezi bere la TV la -20 de grade? In Rusia pe vremea asta se promoveaza vodca si pe buna dreptate. Mi-am dat seama de unde vine obsesia asta brusca a televiziunilor.

Reptilele stiu pe cine vor sa enerveze cu reclamele alea. Nu ca as avea vreo problema cu berea si cu cei care o consuma moderat! Dar, apropo, am o problema cu cei care spun ca sunt obsedat de televiziuni de vorbesc numai despre ele, cand de fapt lucrurile stau exact invers (n-as vorbi despre ele si nu mi-as varsa naduful daca nu s-ar tine scai de capul meu).

Pe cine au impresia aia ca enerveaza cu reclamele la bere? Uite, vin si eu aici cu o reclama nemascata la bere (si nici nu am fost platit) numai buna sa o bei rece iarna, sa-ti vina un mare “brain freeze” din ala si sa te alegi cu cine stie ce boala sezoniera de la o bautura care numai sezoniera nu e. Haideti, varanilor din televiziuni care stati la butoane, v-ati enervat si nu puteti suporta? Treceti frumos in linie la un seppuku ca va dau eu sabiile! Ceapa mamicutelor voastre de cocosati!

Update: Stati calmi, ghebosilor patetici de la TV (instrumentul de manipulare, dezinformare si de contrafacere a stirilor), nu ma enerveaza pe mine niste reclame la bere (per se) pe care le promovati in draci in ultima vreme cu intentia de a enerva pe stiti voi cine!