fbpx

Kim Jong-un in New York City

Kim Jong-un in New York City

Am gasit un clip video hilar. Acesta prezinta o sosie de-a liderului suprem din Coreea de Nord cum se plimba nestingherita prin New York, alaturi de cica un general nord-coreean (avea nevoie de vreo 10 generali ca sa para totul real si nu o farsa – asta-i un Kim Jong-un mai falit).

Dupa cum era de asteptat, trecatorii americani au fost surprinsi sa-l vada pe liderul suprem nord-coreean la ei in oras – si au reactionat in diferite moduri.

Dar n-au reactionat in felurile la care se gandesc unii, gen furie. Americanii erau atat de idioti incat parca-l venerau pe Kim Jong-un, se trageau in poze si selfie-uri cu el si cate si mai cate.

CITESTE SI:  Ce masina a inregistrat video automat o femeie cum o zgaria cu cheia

Ba chiar o negresa neechipata cu creier si care iroseste oxigenul spune ca se simte binecuvantata ca l-a intalnit. Coreea de Nord ameninta SUA cu distrugerea totala cu rachete nucleare, iar fufa cica-i binecuvantata.

Parca americanilor le place mai mult de liderul nord-coreean decat de Donald Trump. Se vede ca presa de peste ocean nu l-a defaimat suficient pe dictatorul nord-coreean.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce viteze LTE au iPhone X, Xs si Xs Max

Sosia lui Kim Jong-un nu putea sa nu treaca si prin Koreatown (cartier sud-coreean aflat in New York City). “Omul-racheta” (ca asa ii ziceau trecatorii) a intrat intr-un restaurant cu sud-coreeni si i-a lasat pe toti masca.

Sud-coreenii priveau stupefiati cum omul care le ameninta tara natala cu nimicirea se afla la distanta de cativa pasi de ei. Dar Kim Jong-un a traversat o buna parte din oras (apropo, e foarte impresionant cat de mult poate merge pe jos piticul-racheta) fara sa fie injunghiat in spate, ceea ce e un lucru bun.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video arata un client Apple furios care sfarama diverse produse intr-un magazin

Nu e de mirare ca Statele Unite sunt tara cu cei mai multi idioti, astia se bucura ca tembelii cand le iese dusmanul in fata. E ciudat ca un dictator dintr-o tara straina comunista e tratat mai bine decat Donald Trump in SUA.

Acuma e randul capitalistului de Donald Trump sa defileze pe strazile din Coreea de Nord. Rezista oare doua minute acolo fara sa i se zboare cutia craniana pe trotuar?