fbpx

Cum se umfla in pene “super-eminentul” Zaiafet pe vlogul sau

Cum se umfla in pene super-eminentul Zaiafet pe vlogul sau

Sa incep prin a spune cine-i Zaiafet. E un vlogger (pe numele sau real Horia Sarghi) peste care dau din cand in cand random pe YouTube, care fura materiale de pe alte vloguri fara sa specifice sursa si care e pe cale sa afle ce se intampla cand cineva imi freaca ridichea.

Nu numai eu zic ca ciordeste fara sa mentioneze sursa, pentru ca mai multi internauti au observat asta, din fericire. Ce-am observat la vloggerul asta ciorditor e ca are o tonalitate foarte agresiva in ultima vreme.

CITESTE SI:  Clipuri video cu durata de o ora ar putea sosi pe Instagram

Probabil a observat ca vlogul sau de cultura il determina sa para un mare nerd in fata internautilor hateri, manelisti si cu creiere involuate, asa ca isi umfla penele ridicand tonul la camera ca un agarici.

E unul dintre acei YouTuberi care se razboiesc cu camera ca sa compenseze ciudateniile lor, dar si ca sa para cine stie ce in fata internautilor! E destul de aiurea.

CITESTE SI:  Youtube experimenteaza redarea video la rezolutie 4K

Daca nu vorbea despre chestii de nerd si geek, ci despre chestii care sunt intelese si de pulime (sau daca ambala si adapta subiectele lui ciudate intr-un anumit fel pentru a fi intelese si placute de pulime si pentru a nu se incadra in categoria cultural), poate ca tonalitatea agresiva – cu care se afirma Zaiafet acum – isi avea rostul si nu exista nicio contradictie intre tonalitate si subiectele lui.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Android Go ASUS ZenFone Live oficial - specificatii si pret

Dar Zaiafet – care se bate cu caramida in piept in vlogul sau – parca recita din Eminescu cu tonalitatea unui samurai japonez care isi depune juramantul de credinta inainte de a-si taia stomacul cu katana!