fbpx
Despre TV-ul MicroLED de 110 inci al Samsung

Despre TV-ul MicroLED de 110 inci al Samsung

Samsung a lansat un TV MicroLED de 110 inci, iar acum e disponibil pentru precomanda in Coreea de Sud. Compania Samsung din Coreea de Sud a prezentat displayuri uriase care utilizeaza tehnologia MicroLED in ultimii doi ani.

La CES 2018, a prezentat un TV de 146 de inci care se numeste The Wall si a prezentat si un model de 75 de inci si unul de 219 inci la evenimentul CES din 2019.

Cu toate acestea, aceste ecrane sunt modulare si necesita instalare. Dar noul model de 110 inci este prefabricat si poate fi instalat ca orice TV traditional.

CITESTE SI:  Tehnologia care iti permite sa "incerci" produse pe Instagram, inainte de a le cumpara

Desi tehnologia Micro LED a Samsung este scalabila si poate fi utilizata pentru a crea ecrane de orice dimensiune, compania a explicat in anuntul sau ca anterior nu era posibila producerea in masa a unui ecran MicroLED de 110 inci pentru o instalare naturala la domiciliu.

Pentru a putea lansa acest produs, Samsung a fost nevoita sa dezvolte o noua tehnologie de montare si un nou proces de fabricatie derivat din activitatea sa de semiconductori.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 40 - Filmele sud-coreene pe care le consider cele mai bune

Acestea vor oferi companiei Samsung o modalitate de a produce ecrane MicroLED de dimensiuni si mai mici pentru consumatori in viitor. Modelul de TV de 110 inci poate afisa continut 4K HDR si foloseste lumini LED de dimensiuni micrometrice care pot rezista un deceniu.

De asemenea, TV-ul MicroLED al Samsung are o functie care poate afisa pana la patru surse de continut simultan, pe ecrane divizate care pot avea o dimensiune de pana la 55 de inci.

CITESTE SI:  Cate console de jocuri Nintendo Switch s-au vandut pana in prezent

Acest model de TV MicroLED de 110 inci are o capacitate de sunet surround 5.1 si o caracteristica care monitorizeaza obiectele care se deplaseaza pe ecran – cum ar fi avioanele care zboara – astfel incat sa poata proiecta sunetele corespunzatoare miscarii lor.

Desi modelul de TV MicroLED de 110 inci al Samsung este disponibil pentru precomanda doar in Coreea de Sud in acest moment, modelul va fi disponibil la nivel global in primul trimestru al anului 2021.