fbpx

UPDATE 28.11 Cine l-a pus pe Gadea director la Antena 3, ala a fost om nebun

Cine l-a pus pe Gadea director la Antena 3, ala a fost om nebun

Ati observat referinta muzicala, nu? :)) Chiar asa, cine dracu’ l-a pus pe Gadea director general la televiziunea propagandistica probabil nr. 1 din Romania? Un director trebuie sa inspire autoritate si sa aiba anumite calitati, calitati pe care Gadea nu pare ca le are.

Iar la autoritatea pe care o inspira Gadea, care e la nivelul fundului oceanului si doarme cu delfinii, probabil ca pana si femeia de servici il sodomizeaza in toate pozitiile.

Mai am multe de zis despre Gadea si despre emisiunea lui – Sinteza Silei (sau Sinteza “Cum va mintim si manipulam pe fata”, probabil de-asta imi vine sa-mi arunc televizorul pe geam), dar ramane atat deocamdata. Eu am zis ca trec la atacuri la persoana.

Asta n-a fost nimic, a fost mai mult de incalzire! Sa mai zic, antenistilor? Enervati-ma si continui cu niste lucruri foarte interesante despre Gadea. Ba, voi aveti impresia ca stiti totul despre mine cu hackerul vostru de rahat? Nu stiti nici pe dracu’ sa va ia, eu stiu de 10 ori mai multe despre ticalosi ca voi.

Later Edit 25.11: Gadea sa nu se mai coiasca in emisiune, ca se vede urat si tot momaie e. Vedeti? Asta inseamna culmea karmei: sa ma scoata din sarite antenistii, iar directorul lor sa plateasca :)). Pentru ca eu lovesc intotdeauna la varf. Si i-am avertizat in repetate randuri sa termine cu prostiile…

Later Edit: 28.11: Antenistilor, n-ati terminat cu aberatiile? Vreti sa-l desfiintez pe Gadea complet? Normal ca nu vreti, nu degeaba formati scut in jurul directorasului vostru fragil si vulnerabil (uite de-asta n-are ce cauta in scaunul de director) care pupa in cur partidul democrat de ani de zile :))). Nu-mi dau seama daca Antena 3 e crescuta in sanul PSD-ului sau daca PSD-ul e crescut in sanul Antenei 3. Asta e dilema mea cea mai mare. Dar stiu sigur de ce carnatii din guvernul PSD-ALDE actioneaza impotriva poporului roman numai in anotimpuri friguroase. Pentru ca oamenii sa nu iasa in strada in numar prea mare.

Facebook