fbpx

Google Stadia nu va avea aceste caracteristici la lansare

Google Stadia nu va avea aceste caracteristici la lansare

Serviciul de streaming de jocuri Google Stadia va fi lansat pe 19 noiembrie. Daca intentionezi sa folosesti acest serviciu de streaming, ar trebui sa afli de o sesiune de intrebari recent organizata pe Reddit de Google.

Acolo, compania a dezvaluit ca nu toate caracteristicile Stadia vor fi disponibile la lansare. Deci, ce caracteristici nu vor fi disponibile la lansare?

Conform Google, caracteristici precum realizarile nu vor fi disponibile la lansarea platformei Stadia, dar compania spune ca aceasta caracteristica va fi disponibila la scurt timp dupa.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi asistentul virtual pentru consolele PlayStation

De asemenea, se pare ca nici caracteristica de partajare de familie nu va fi disponibila. Asta inseamna ca, desi parintii vor putea totusi sa profite de controalele parentale prin Family Link, nu vor putea imparti jocuri cu odraslele.

De asemenea, Google remarca faptul ca, in ceea ce priveste streaming-ul, acesta va fi disponibil numai pentru smartphone-urile Pixel la lansare.

Deci daca nu detii un smartphone Pixel, ci un alt smartphone Android sau un dispozitiv iOS, nu vei putea folosi serviciul de streaming Stadia la lansare. Cu toate acestea, Google isi propune sa extinda disponibilitatea streaming-ului anul viitor, dar nu se stie cand anume se va intampla anul viitor.

CITESTE SI:  De ce Facebook renunta sa ofere internet cu propriile drone

Cat despre gamerii care spera sa foloseasca Stadia prin Chromecast Ultra, acestia vor putea folosi serviciul de streaming numai cu dispozitivele Chromecast Ultra care sunt Founder’s Edition.

Dar se asteapta ca celelalte dispozitive Chromecast Ultra vor primi in cele din urma un update pentru a deveni compatibile. Presupunem ca aceste lucruri nu ar trebui sa fie o surpriza, avand in vedere ca Google Stadia e un serviciu nou.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce smartphone este folosit in acest gameplay Fortnite pentru Android

Daca doresti sa folosesti serviciul in ziua lansarii, ar trebui sa iei in considerare aceste lucruri. Intre timp, s-a spus ca serviciul de streaming Google Stadia va avea 12 jocuri care vor putea fi jucate in ziua lansarii.