fbpx

Cica as tine cu PSD-ul

Cica as tine cu PSD-ul

Unii au ramas cu impresia eronata pe retina ca am vrut sa zic ca R. Turcescu mananca cacao despre PSD si ca as sustine PSD-ul (acest partid de capete de grebla si hoti degenerati la drumul mare).

Departe de mine gandul asta! Singurul mod prin care poti manca cacao despre PSD e sa spui ceva de bine despre PSD (si nici nu prea ai ce). R. Turcescu ala mananca rahat prajit in alte privinte, ca alti coprofagi din televiziuni. N-are nicio treaba cu PSD-ul.

CITESTE SI:  China se joaca cu WhatsApp, blocand serviciul cu ajutorul filtrelor sale

Mai bine era pe timpuri, comunismul era “iepoca de haur” a tarii (eram atunci o tara prospera si respectata in lume), nu PSD (Partidu’ Stangu’n Dreptu’) si tiripliciul si comunistoidul de Eugen Teodorovici care se tin strans de ciolan sa nu le scape.

Nu m-ar mira daca politicienii astia chiar se ating rectal cu goarnele PSD de la televiziunea A3, cancer vizual care emite prostie radioactiva 24 de ore pe zi.

Da, chiar incantatoarea televiziune A3 care se hraneste cu foamea romanilor de senzational, care difuzeaza nenumarate povesti de fosti sau actuali drogati si care realizeaza campanii antidrog ample si stupide si dupa aia le lipeste in mod perfid de protestatari, de cei anti-PSD, de protestatarii din multinationale, ca sa se creada ca cei care se opun PSD-ului si protesteaza sunt niste drogati, pana si protestatarii cu studii superioare din companiile multinationale (astia sunt cei mai vizati de atacurile muribunde si disperate ale A3; pentru ca, deh, au studii superioare si-s mai credibili).

CITESTE SI:  COVID-19. Sistemul din Romania e de o ticalosenie colosala

A3 mai si aduce jandarmi “raniti” si opariti care sa spuna cat i-au agresat protestatarii “violenti”, cand de fapt jandarmii au fost aia abuzivi si-i atacau cu pulanele pe oamenii pasnici. Bineinteles, niste porcarii orchestrate de Mandark Gadea de la care te-apuca sila si refluxul gastric!

CITESTE SI:  Ce aplicatii a retras Apple din App Store in China si de ce

Dubioasa forma a capatanii are M. Gadea asta! In loc sa se ingusteze spre varf, la el se lateste. In mod normal as zice ca-i datorita creierului supradimensionat, dar la el foarte probabil e vorba despre o tumora. Sa speram ca-i asa?