fbpx

Ce spun eu in general o mai spun si alti 7000 de bloggeri

Ce spun eu o mai spun si alti 7000 de bloggeri

Articolul anterior a fost 100% copiat din alta sursa scris de bloggerul Groparu care e profesionist :D. Am vrut sa dovedesc celor 95% dintre vizitatori cu creier ai acestui blog ca restul de 5% cu creier spalat de Guta format din aurolaci si cocalari opariti, pentru care stau in limba tot niste auroloaice si cocalaroaice oparite (ar trebuie sa brevetez noua varianta feminina a cuvantului “cocalar”), nu au neaparat o problema cu ce spun eu, ci cu faptul ca o spun eu si cu persoana mea.

Astia sunt ca niste cusurgii din aia aberanti inclinati sa gaseasca probleme si acolo unde nu exista. Ma, astia 5 procente! Nu va plac articolele din cultura generala, carati-va in rasa voastra de aici (nu va tine nimeni legati) si nu mai vorbiti cu altii despre ce postez eu, ca de aici incepe tot!

N-aveti ce cauta pe un blog de aceasta natura, voua v-ar trebui un blog cu manele si incultura, sunteti atat de imbecili gramada ca dati in gropile lui Groparu :)) Sau aveti ceva si cu bloggerul asta?

Daca va stau eu in gat, ar trebui sa aveti probleme si cu bloggerii din lista de mai sus. Poate cu toata blogosfera din Romania sau poate din galaxie, dar e foarte putin probabil, numai pe mine m-ati luat in colimator.

Daca ar fi dupa voi, nu ar mai avea voie niciun blogger sau ziarist din tara sa mai spuna ceva (ca in Turcia) – poate le-ati da voie tampitilor de pe Facebook care scriu mesaje tampite – site-urile de cultura generala ar fi interzise si le-ati baga pe toate in duba precum jandarmii aia foarte inteligenti, iar incultura si prostia ar sta la loc de cinste in tara! Voi astia 5% reprezentati scursurile, lepadaturile si pleava societatii si mai aveti tupeul sa criticati niste articole de cultura generala.