fbpx

Ce ma sidereaza la spoturile publicitare COVID-19

Ce ma sidereaza la spoturile publicitare COVID-19

E ceva ce ma “consterneaza” la spoturile publicitare COVID-19, mizeriile alea platite de guvern. Pe langa faptul ca aproape nicio masura anti-COVID-19 dintre cele prezentate acolo nu e eficienta sau fezabila, poate cu exceptia dezinfectarii, mai e si totul idealizat.

Ceva gen: oricine trebuie sa poarte masca, e foarte comoda iar CO2-ul e pura sanatate pentru organism, masca e un fel de Kill Bill al covidului, ai sanatatea garantata daca o porti. In mizeriile alea apar cele mai ineficiente si de doi bani masuri anti-COVID-19 care exista.

Interesul guvernului nu e sanatatea publica, ei au nevoie de o populatie isterizata si de morti ca sa le iasa cifrele. Am auzit ca in SUA spitalele beneficiaza de o anumita suma de bani de la stat daca un pacient de COVID-19 decedeaza – si o alta suma (cu ceva zerouri in plus) daca pacientul decedat era pe ventilatie mecanica.

CITESTE SI:  Cum va captura acest startup CO2-ul din atmosfera

Adica eu, spital, aleg prin alabala portocala care pacient se duce. Joc la bingo cu sanatatea pacientilor COVID-19. S-au vehiculat cazuri similare si de prin Romania. Sau de spitale care ofera familiei unui decedat bani ca sa-l declare decedat din cauza COVID-19. Nu apar informatiile astea in mass-media, asa ca tind sa cred ca sunt reale.

Sfaturi despre cresterea imunitatii nu ofera guvernul. Hidroxiclorochina nu ofera guvernul romanilor, ofera spoturi publicitare inutile din bani publici. Macar daca ar promova hidroxiclorochina.

CITESTE SI:  Guvernul ucrainean isi imagineaza Cernobilul ca fiind o ferma solara

Acest medicament banal, ieftin si eficient la COVID-19 poate ca nici cu reteta nu-l poti obtine in Romania, asta daca ti-l prescrie vreunul. Lumea stiintifica mondiala a ingropat hidroxiclorochina de cand a aparut COVID-19, desi asta era tratamentul cunoscut pentru coronavirusi inainte.

Nu m-ar mira s-o interzica complet. Pai si ce? Avem noi nevoie de hidroxiclorochina cand avem porcariile alea de vaccinuri? Da-o naibii de hidroxiclorochina, vrem sa ne injectam cu vaccinurile de la Moderna, ne injectam cu ele si in abdomen daca e nevoie. Ca ne incredem in OMS.

Eu nu sunt impotriva sanatatii si masurilor anti-COVID-19, daca masurile din acele spoturi publicitare chiar ar avea vreo logica. Spoturile de la guvern sunt create in asa fel incat sa apeleze la latura emotionala a oamenilor si sa cultive in ei un sentiment fals al responsabilitatii.

CITESTE SI:  Guvernul Statelor Unite spune ca preluarea Qualcomm de catre Broadcom ar putea fi un risc de securitate

Aproape nicio informatie dintre cele aparute acolo nu este utila. Guvernul si mass-media numai de sanatatea poporului nu-i intereseaza. O adunatura de banditi.

Au indatorat, inrobit si vandut tara asta din 1990 pana in prezent. Romania tre’ sa fie o tara foarte bogata, e posibil sa aiba de fapt PIB-ul de vreo 30.000 de miliarde de dolari. De 3 decenii se fura, dar tara asta inca nu a intrat in colaps.