fbpx

BackPackYourLife – un stil de viata care ma atrage

BackPackYourLife - un stil de viata care ma atrage

Am gasit pe YouTube canalul unui individ pe nume Catalin (vlogger de calatorii) care si-a propus sa vada intreaga lume si sa posteze filmulete cu ce-a vazut el si cu oamenii cu care s-a intalnit.

Pare un tip interesant, asa ca-l urmaresc de ceva timp. Pana acum, am vazut filmulete cu el de prin Asia (Japonia, Coreea de Sud, etc.) si din America de Sud.

Prin Asia a calatorit cu un tip pe nume Vlad, prin America de Sud a calatorit cu altcineva, Adrian parca, dar individul este dispus sa calatoreasca oriunde cu oricare roman care se ofera.

Duce cu el strictul necesar, cum ar fi o camera (cu care se filmeaza mai tot timpul), un laptop (de pe care isi monteaza si editeaza filmuletele intr-un stil foarte misto si le incarca pe YouTube – de acolo ii vin banii de calatorii), ceva de imbracat, bani si pasaportul, presupun.

Ajuns intr-o tara, inchiriaza un apartament cu Airbnb sau merge la un hotel. Cand nu e in apartament sau in camera de hotel montand filmuletele si incarcandu-le pe YouTube, e in oras filmandu-se pe sine in timp ce isi spune parerea despre anumite lucruri pe care le-a intalnit, aratand cat de scumpe sunt produsele din tara respectiva, cum sunt mijloacele de transport si filmand locurile si oamenii pe care i-a vazut.

Postez aici un filmulet cu el din Coreea de Sud. Din acesta am aflat ca, chiar daca Coreea de Sud se lauda cu cea mai mare viteza la internet din lume, internetul lor e varza in unele locatii. Iar mancarea pe cat e de scumpa pe atat e de nasoala.

E misto sa calatoresti unde vrei, in fiecare saptamana sa fii in alt loc si sa te doara la c*aie de impozitele pentru casa si masina din Romania.