fbpx
Pretul acestui incarcator USB-C GaN de 165W

Pretul acestui incarcator USB-C GaN de 165W

Compania Satechi a dezvaluit la evenimentul CES 2022 un nou incarcator USB-C GaN cu capacitate de 165W si cu care poti incarca 4 dispozitive in acelasi timp. S-a dezvaluit si pretul cu care se va vinde.

Anumite incarcatoare, in special cele pentru laptopuri, nu sunt foarte portabile. Asta pentru ca unele laptopuri necesita o cantitate mai mare de energie decat altele pentru a se incarca.

Asta inseamna ca transportarea acestor incarcatoare poate fi problematica. Din fericire, au aparut incarcatoarele GaN. Daca esti in cautarea unui nou charger care poate nu numai sa incarce un laptop, ci si alte dispozitive, fara a ocupa mult spatiu, vei fi incantat de faptul ca Satechi a dezvaluit noul sau charger GaN USB-C de 165W la CES 2022.

CITESTE SI:  Proiectorul smart Sony Xperia Touch are un pret absurd

Acest incarcator USB-C GaN al Satechi suporta PD pentru toate cele patru porturi ale sale. De asemenea, conform companiei Satechi, va putea incarca si cel mai nou MacBook M1 al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite.

CITESTE SI:  Lenovo Vibe Shot - smartphone pentru pasionatii de fotografie

Celelalte porturi vor putea incarca dispozitive care se incarca cu mai putina energie, cum ar fi un smartphone, un smartwatch sau chiar o tableta.

Ceea ce e interesant la acest incarcator USB-C GaN e faptul ca Satechi a inclus si un dock de mici dimensiuni, ceea ce insemna ca, in loc sa fie asezat pe podea, poate fi proptit pe birou, de exemplu.

Acest incarcator USB-C GaN al companiei Satechi nu e chiar ieftin. Se va vinde la un pret de 120 de dolari, ceea ce e cam scump pentru un charger. Dar faptul ca nu ocupa mult spatiu, e eficient energetic si faptul ca integreaza 4 porturi USB-C inseamna ca acesta poate fi un companion de calatorie excelent. Ce crezi despre acest charger USB-C GaN cu patru porturi al companiei Satechi? L-ai cumpara la pretul sau de 120 de dolari?