fbpx
Sondaj Cati proprietari de iPhone-uri vor sa treaca la un model nou

Sondaj: Cati proprietari de iPhone-uri vor sa treaca la un model nou

O stire din aceasta saptamana a indicat ca noile iPhone-uri din acest an ar putea fi cele mai revolutionare smartphone-uri ale Apple de la iPhone 6 incoace.

Anul trecut, am primit destul de multe informatii contradictorii cu privire la cat de bine s-a vandut iPhone X. Apple i-a asigurat pe investitori ca lucrurile decurg bine, dar au circulat stiri care spuneau ca clientii nu erau la fel de incantati pe care i-ar fi placut companiei Apple.

Cu toate acestea, in acest an lucrurile ar putea sta diferit. Potrivit unui sondaj efectuat de Loup Ventures, aflam ca aproape jumatate (48%) dintre actualii proprietari de smartphone-uri Apple chestionati intentioneaza sa cumpere un model nou.

CITESTE SI:  Cum condamna Huawei faptul ca Marea Britanie o va elimina din retelele 5G pana in 2027

Acest procent este aproape dublu fata de cel din anul anterior, cand numai 23% dintre participantii la sondaj si-au exprimat interesul de a trece la un smartphone Apple nou.

Dar, asa cum indica Loup Ventures, intentia de a cumpara si actiunea cumpararii sunt doua lucruri foarte diferite, dar interesul dezvaluit de sondaj este totusi un semn bun.

CITESTE SI:  Cu ce functii noi vine iOS 14 pentru iPhone-uri

Defalcand datele, aflam ca un procent de 42,7% dintre participantii la sondaj intentioneaza sa treaca la noile iPhone-uri din 2018. Dupa cum era de asteptat, nu toata lumea vrea sau are nevoie de cele mai recente smartphone-uri Apple.

Un procent de 17,53% dintre participantii la sondaj au declarat ca au de gand sa treaca la iPhone X din 2017, in timp ce 16,49% intentioneaza sa treaca la iPhone 8 (2017).

CITESTE SI:  De ce un activist a discutat cu Mark Zuckerberg la locuinta CEO-ului Facebook

Restul de 23,71% au declarat ca au de gand sa treaca la un alt model de iPhone care nu era precizat in sondaj. Acestea fiind spuse, ceea ce stim despre smartphone-urile Apple din 2018 acum se bazeaza in mare parte pe zvonuri.

Ramane de vazut daca acestea se vor ridica la inaltimea asteptarilor si va trebui sa asteptam pana pe data de 12 septembrie (presupusa data de lansare) pentru a afla.