fbpx

Unde vor debuta Matrix 4 si alte filme Warner Bros. pentru 2021, an pandemic

Unde vor debuta Matrix 4 si alte filme Warner Bros. pentru 2021, an pandemic

Warner Bros. a dezvaluit unde vor debuta filmele sale pentru 2021, in acel an care va fi de asemenea pandemic. Nu vor debuta in cinematografe. Printre filmele in cauza se numara Matrix 4, King Richard, The Many Saints of Newark, Dune, Malignant, Reminiscence, Space Jam: A New Legacy si In The Heights, printre altele.

Pandemia de coronavirus a afectat lumea cinematografiei, productiile active fiind restranse, proiectele viitoare fiind anulate, iar cinematografele fiind abandonate.

CITESTE SI:  De ce n-ar trebui sa ne alarmam prea serios din cauza noului coronavirus

Joi, Warner Bros. a anuntat o adaptare radicala si drastica la noua realitate sociala. Compania a anuntat ca fiecare film pe care l-a stabilit pentru o lansare in 2021 va fi disponibil printr-un “model de distributie in care Warner Bros. va continua sa expuna filmele in intreaga lume pe HBO Max in 2021, adaugand in acelasi timp o perioada de acces exclusiva de o luna pe HBO Max”. “Traim in vremuri fara precedent care necesita mijloace creative, inclusiv aceasta noua initiativa pentru grupul Warner Bros. Pictures”, a declarat joi presedintele si CEO-ul WarnerMedia, Ann Sarnoff.

CITESTE SI:  Cum incearca elevii din Wuhan sa sara peste teme, dupa ce scolile s-au inchis din cauza coronavirusului

“Nimeni nu e mai doritor ca noi ca filmele sa revina in cinematografe. Continutul nou este esenta vietii expozitiei cinematografice, dar trebuie sa echilibram acest lucru cu realitatea ca majoritatea cinematografelor din SUA vor functiona probabil la capacitate redusa in 2021”.

In prezent, Warner Bros. impune aceasta decizie doar lungmetrajelor care vor aparea in 2021. Dar, in functie de modul in care pandemia va evolua, decizia ar putea fi extinsa.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 57 - O tara preferata din Europa in afara de Romania

“Cu acest program unic de un an, ii putem sustine pe partenerii nostri in cadrul expozitiei cu o serie constanta de filme de talie mondiala, oferind in acelasi timp cinefililor – care s-ar putea sa nu aiba acces la cinematografe – sansa de a urmari filmele Warner Bros. uimitoare pentru 2021”, a adaugat Sarnoff.

Facebook