fbpx
Poti lua acum un curs online de fotografie de la Annie Leibovitz

Poti lua acum un curs online de fotografie de la Annie Leibovitz

Vrei sa iei o lectie de la unul dintre cei mai buni fotografi din lume? Renumitul fotograf pentru portrete, Annie Leibovitz, preda primul ei curs online prin intermediul platformei educationale MasterClass.

Invatarea fotografiei este un fel de geanta amestecata, pentru ca daca inveti prea mult despre asta, tu ca fotograf te poti impotmoli in tot felul de detalii si aspecte tehnice. De asemenea, daca inveti prea putine intr-un curs, inseamna ca nu vei atinge niciodata intreg potentialul profesiei si aparatului de fotografiat.

CITESTE SI:  Ce pret are noua camera de securitate pentru locuinte, Logitech Circle View

Cu toate acestea, daca nu te deranjeaza sa primesti ceva indrumare, ai putea fi interesat sa afli ca MasterClass si-a lansat recent cursul de fotografie online cu fotograful de portrete de renume mondial, Annie Leibovits.

Pentru cei care nu stiu, Annie Leibovits si-a creat o faima in domeniul fotografiei dupa ce a capturat niste portrete uimitoare. Daca fotografia portret este o zona pe care ti-ai dori sa o explorezi, atunci acest curs online ar putea merita atentia ta.

CITESTE SI:  Ce pret are aceasta camera video interesanta de la Panasonic, Lumix BGH1

Potrivit MasterClass, “In prima sa lectie online, fotograful premiat Annie Leibovitz preda procesul de a lucra cu lumina, a crea concepte si a-ti gasi punctul de vedere ca artist. Prin studii de caz si lectii la fata locului cu Annie Leibovitz in timpul unei fotografieri pentru o revista, vei invata in cursul online despre tehniciile ei de fotografiat si vei fi inspirat sa incerci metode noi de abordare a profesiei tale”.

CITESTE SI:  Minecraft va fi folosit pentru a-i invata pe copii sa scrie cod

Cursul online de Annie Leibovitz va acoperi 14 subiecte diferite legate de fotografie, in special fotografia portret, cum ar fi cum sa folosesti lumina in mod eficient, sa-ti dezvolti povestea, sa construiesti o relatie cu subiectul tau si asa mai departe. Acest curs online al Annie Leibovitz are un cost de 90 de dolari, iar pentru mai multe detalii sau pentru a te inregistra, intra direct pe site-ul MasterClass.