fbpx

Ce pret are acest scaun de gaming incredibil

Ce pret are acest scaun de gaming incredibil

Compania Cluvens a anuntat oficial un nou scaun de gaming incredibil, este unul cu design foarte neobisnuit si interesant. Aceasta companie a dezvaluit o serie de informatii despre acesta si a facut cunoscut si la ce pret se va vinde. De asemenea, compania Cluvens a dezvaluit o imagine cu acest produs neobisnuit, imaginea poate fi vazuta deasupra.

Scaunele de gaming sunt niste lucruri care ies in evidenta. Cu toate acestea, Cluvens duce lucrurile la un nou nivel, cu noul sau scaun de gaming si platforma care, dupa cum poti vedea in imaginea de deasupra, iti va crea o aparenta de personaj negativ din filme.

CITESTE SI:  De ce e unica consola portabila de jocuri SMACH Z

Designul acestuia va suporta pana la 3 monitoare cu dimensiune de 29 inci sau un singur monitor cu o dimensiune de 49 de inci. Baza acestui produs care e destinat jocurilor video are de asemenea o serie de suporturi pentru a asigura stabilitatea.

Acest produs al Cluvens e construit din otel carbon si este si motorizat, acesta putand fi inclinat pe spate pentru a-ti permite sa ai o pozitie confortabila si sa ai monitoarele la discretie, sau poti alege sa ai o pozitie verticala.

CITESTE SI:  Drona DJI Mavic Air 2. Pret si timp de zbor

De asemenea, scaunul de gaming incredibil al Cluvens va avea doua cotiere care vor contine un suport transparent pentru tastatura si mouse, pe langa un locas pentru telecomanda scaunului.

Daca esti de parere ca acest produs al Cluvens nu e ieftin, putem confirma ca nu e. Acest scaun de jocuri va avea un pret de 3300 de dolari, iar monitoarele nu sunt incluse.

CITESTE SI:  Ce pret are planul de internet mobil nelimitat al Yahoo

Cei interesati sa intre in posesia acestui produs incredibil (si il pot cumpara), il pot comanda prin intermediul site-ului web al companiei Cluvens. Ce parere ai despre acest scaun de gaming? Ti se pare mai degraba inedit sau ceva care poate fi util? Crezi ca pretul de 3300 de dolari nu-i va reduce vanzarile?