fbpx
Drona de 9000 de dolari a Sony

Drona de 9000 de dolari a Sony

Compania Sony din Japonia va vinde o drona interesanta la un pret de 9000 de dolari. Motivul acestui pret e faptul ca aceasta e o drona creata de Sony pentru profesionisti. Ceea ce e uimitor la acest dispozitiv e ca poate gazdui camere mirrorless de la Sony, doar ca autonomia de zbor va scadea.

Compania din Japonia s-a implicat recent si in domeniul aparatelor de zbor. De fapt, daca esti fan al produselor Sony, s-ar putea sa fii interesat de faptul ca drona Airpeak S1 a companiei din Japonia e disponibila pentru precomanda.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy S10 e o fiara - preturi si specificatii

Dar din pacate costa 9000 de dolari. Pentru cei nefamiliarizati, Airpeak S1 e prima drona proiectata pentru profesionisti a Sony. De obicei, dronele integreaza propriile lor camere.

Dar, pentru a oferi spori gradul de personalizare si calitate, Airpeak S1 poate gazdui camerele mirrorless Alpha ale Sony. Asta inseamna ca poti atasa proprii obiectivi la camera, iar apoi sa introduci camera in Airpeak S1 si sa capturezi cadre uimitoare.

CITESTE SI:  DxO lanseaza o camera detasabila de smartphone pentru Android

Autonomia acumulatorului lui Airpeak S1 e evaluata in mod normal la 22 de minute, dar daca atasezi incarcaturi precum camera mirrorless A7S III, autonomia va fi de aproximativ 12 minute.

Exista o aplicatie insotitoare care permite utilizatorilor sa stabileasca zborurile, exista si un mod de functionare dual care permite unei persoane sa piloteze si o alta persoana sa se ocupe de manevrarea camerei si, de asemenea, va exista un serviciu de cloud optional Airpeak Plus care ofera spatiu de stocare, instrumente de geofencing, importarea si exportarea de jurnal de zbor. Va costa 300 de dolari pentru 12 luni.

CITESTE SI:  VIDEO: Lupta dintre roboti gigantici din aceasta saptamana a fost falsa

Cine e interesat de drona Airpeak S1 a companiei din Japonia, o poate precomanda de pe site-ul companiei Sony din Japonia. Se crede ca aceasta drona cu pret de 9000 de dolari va fi livrata incepand cu 24 decembrie.