fbpx

Tara in care Tesla ofera internet gratuit in masinile sale

Tara in care Tesla ofera internet gratuit in masinile sale

Conform unor semnalari, compania Tesla din Statele Unite ofera conectivitate la internet gratuita Premium pentru soferii de masini Tesla dintr-o anumita tara. E ceva neobisnuit pentru ca, oferind aceste functii de internet in mod gratuit, compania americana pierde bani.

In prezent, compania din Statele Unite isi rezerva unele dintre functiile sale de internet in masini pentru abonatii cu plata. Cu toate acestea, ar putea exista exceptii pentru unii proprietari.

CITESTE SI:  Cu ce doreste Sony sa inlocuiasca gamerii in retea care renunta sa mai joace

Soferii de masini Tesla au declarat pentru publicatia Electrek ca au observat functii de conectivitate internet Premium gratuite, inclusiv harti prin satelit si streaming media prin conexiunea celulara.

Compania Tesla din Statele Unite pare sa-si fi schimbat cerintele de eligibilitate pentru Premium, dar nu e sigur cum si de ce. Toti proprietarii care au raportat schimbarea provin din Canada si cel putin unul conduce un Model 3 din 2019, dar noile functii de internet nu par sa fie valabile pentru toti canadienii.

CITESTE SI:  Cum ar putea primi Qualcomm o participatie din actiunile companiei Xiaomi

Nu ne-am baza pe faptul ca compania din Statele Unite va oferi conectivitate Premium gratuita multor soferi. Compania percepe pentru acea conectivitate Premium 10 dolari pe luna partial pentru a compensa utilizarea datelor.

Oferind acele functii gratuit, se poate reduce profitul companiei pe durata de viata a unei masini, daca clientii nu platesc costurile. Cu toate acestea, orice modificare ar fi laudabila si indica faptul ca nu trebuie sa detii o masina Tesla de dinainte de iulie 2018 pentru a avea acces la functii online complete, macar in circumstantele potrivite.

CITESTE SI:  HP Chromebook x360 este disponibil acum - specificatii si pret

Ce parere ai despre faptul ca compania Tesla din Statele ofera internet Premium gratuit pentru unii soferi de masini din Canada? Crezi ca se va intampla si pentru soferii din alte tari?