fbpx
Ce smartphone cu 10GB de RAM ar putea fi aproape de lansare

Ce smartphone cu 10GB de RAM ar putea fi aproape de lansare

Au circulat anterior zvonuri despre un smartphone cu 10GB de RAM aflat in dezvoltare, de ceva vreme. S-a spus ca mai multi producatori lucreaza la asa ceva, dar se pare ca o companie chineza are primul telefon cu 10GB de RAM certificat de organismul de reglementare TENAA din China.

Este vorba despre o varianta a lui Oppo Find X. Smartphone-ul Oppo Find X original vine cu 8GB de memorie si cu 128GB/256GB de spatiu de stocare. Sursa chineza @UniverseIce a dezvaluit ca se va lansa o noua varianta a acestui telefon, cu 10GB de RAM si cu spatiu de stocare de 256GB.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa smartphone-urile Pixel 5a si Pixel 6a ale Google

Producatorii chinezi au un obicei de a impinge limitele specificatiilor smartphone-urilor lor. Specificatiile pot parea scandaloase pe hartie, dar acesta este unul dintre motivele pentru care producatorii chinezi au reusit sa-si creeze o prezenta solida in Asia.

Acestia folosesc specificatiile ca instrument de marketing. Oppo pare sa se pregateasca pentru lansarea unui smartphone Find X cu 10GB de RAM. Ar fi greu sa gasiti atat de mult RAM chiar si in laptopurile decente, daramite in smartphone-uri, dar organismul de reglementare TENAA din China a certificat intr-adevar telefonul Oppo Find X cu 10GB de memorie, ceea ce e un indiciu ca dispozitivul se va lansa.

CITESTE SI:  Ce indica faptul ca iPhone-urile fara porturi ar putea fi aproape

TENAA certifica smartphone-uri in China inainte ca acestea sa fie lansate oficial de producatorii lor. Acel dispozitiv Find X ar putea fi foarte bine primul telefon cu 10GB de RAM si cu spatiu de stocare de 256GB.

CITESTE SI:  De ce iPhone-urile nu-i asculta pe utilizatori pe ascuns

Nu exista informatii despre pretul acestui smartphone Oppo Find X, dar ne putem imagina ca nu va fi ieftin. Oppo nu a oferit niciun indiciu despre intentia de a lansa aceasta varianta a telefonului Find X si pe alte piete de pe glob, in afara de China. Va fi interesant de vazut cat de curand si alti producatori chinezi vor lansa telefoane cu 10GB de RAM, acum ca Oppo a dat startul.