fbpx
Ce obstacole mai are Boeing pana ce avionul 737 Max va putea zbura din nou

Ce obstacole mai are Boeing pana ce avionul 737 Max va putea zbura din nou

Compania Boeing din Statele Unite a anuntat ieri ca estimeaza ca avioanele sale 737 Max cu nereguli nu vor reveni din nou la zbor mai devreme de jumatatea anului 2020. Exista suficiente motive si obstacole pentru asta.

Au existat semne ca Boeing va fi nevoita sa amane din nou reluarea zborurilor cu avionul 737 Max. Acum acest lucru a fost confirmat.

Producatorul de aeronave Boeing se asteapta acum ca avionul buclucas si suspendat nu va reveni la zbor cel putin pana la jumatatea anului 2020, pe baza experientei sale de pana in prezent cu procesul de certificare.

CITESTE SI:  In ce alta tara se va lansa probabil Spotify

Desi nu putem spune ca acest lucru e definitiv, acest lucru indica faptul ca oamenii inca mai trebuie sa astepte o perioada inainte ca avionul 737 Max sa fie aprobat din nou pentru zbor, iar asta daca intre timp nu apar obstacole suplimentare.

Cel mai clar semn de obstacol a aparut acum cateva zile, cand Boeing a gasit o noua eroare in computerul de control al zborului care poate practic impiedica decolarea.

CITESTE SI:  Mario Kart este cea mai bine-vanduta franciza a unui joc de curse din Statele Unite

Acesta nu a fost insa singurul semn de obstacol. American Airlines si-a extins recent decizia de a nu folosi avionul Boeing 737 Max din aprilie pana in iunie, acest lucru semnaland ca acesta companie aeriana nu se astepta la depasirea obstacolelor prea curand.

Boeing are o solutie tentativa pentru defectul de proiectare a sistemului de siguranta care a dus la doua prabusiri mortale si la suspendarea tuturor avioanelor din acest model.

CITESTE SI:  Ce venit urias genereaza inca jocul Candy Crush pe zi

Cu toate acestea, exista numeroase obstacole pana ce 737 Max va putea zbura din nou, inclusiv propriile defecte software ale Boeing, zborurile de certificare, dar si controalele din partea companiilor aeriene care intentioneaza sa-l foloseasca. Deci, avand in vedere obstacolele, nu e surprinzator ca avionul 737 Max ar putea zbura din nou abia la mijlocul anului 2020.