fbpx
Care e primul gamer profesionist care a semnat un acord cu Adidas

Care e primul gamer profesionist care a semnat un acord cu Adidas

Un gamer prolific a semnat un acord de colaborare cu brandul sport Adidas. Acesta ar putea fi cel mai mare acord al acelui gamer profesionist de pana in prezent.

Brandul sport Adidas a spus pentru publicatia Engadget ca acordul cu acel jucator profesionist are ca scop sa arate angajamentul fata de cultura de gaming. De asemenea, Adidas a dezvaluit ca va continua sa gaseasca modalitati de a sustine cei 2,3 miliarde de gameri din intreaga lume.

CITESTE SI:  Foxconn incearca sa achizitioneze compania Belkin la un pret de 866 de milioane de dolari

Cand vine vorba despre acordurile cu brandurile sport, are logica ca acestea sa fie semnate cu sportivii traditionali care ar putea folosi produsele acelor branduri.

Cu toate acestea, definitia “sportiv” incepe sa se schimbe in ziua de azi, gamerii profesionisti incepand sa fie inclusi in acea categorie. Se pare ca jucatorul profesionist Ninja a semnat poate cel mai important acord al sau, cu Adidas.

De asemenea, se intampla ca Ninja sa fie primul gamer profesionist cu care compania Adidas a semnat un acord de colaborare. Vorbind pentru Engadget, Adidas spune ca acordul cu Ninja este modalitatea companiei de a-si arata angajamentul si sustinerea fata de cultura de gaming si “sustine creatorii care se dedica pentru a excela in domeniul lor”.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce ar fi utila caracteristica Aloha a Facebook de recunoastere a vorbirii

Adidas sustine ca intentioneaza sa gaseasca o modalitate de a sustine jucatorii de jocuri din intreaga lume, dar nu se stie in acest moment cum. Pentru cei care nu stiu, Ninja e unul dintre cei mai prolifici gameri profesionisti, iar acesta e cunoscut pentru faptul ca joaca jocul Fortnite.

CITESTE SI:  Acura a transmis live o cursa in realitate augmentata pe YouTube

Gamerul profesionist Ninja chiar a starnit valuri anuntand ca renunta la Twitch pentru a transmite exclusiv pe platforma Mixer a Microsoft. De asemenea, Ninja are propria gama de jucarii si se spune ca este platit cu pana la 1 milion de dolari pentru a transmite prin streaming cum joaca jocuri.