fbpx

VIDEO: Ce smartphone s-a folosit pentru a filma acest uimitor scurtmetraj

Ce smartphone s-a folosit pentru a filma acest uimitor scurtmetraj

Smartphone-ul folosit pentru a filma acest scurtmetraj este echipat cu o camera puternica, asa ca are logica ca compania care l-a creat sa vina cu noi modalitati de a-i arata abilitatile.

Scurtmetrajul de mai jos a fost filmat de regizorul David Leitch si prezinta o lupta cu bulgari de zapada cinematica. S-a folosit smartphone-ul iPhone 11 Pro pentru a filma scurtmetrajul.

Cea mai buna camera pe care o poti avea este cea pe care o ai. Daca nu capturezi fotografia sau clipul, atunci camera este la fel de buna pe cat ar fi daca nu ai avea-o.

CITESTE SI:  TSMC a fost afectata de cutremurul din Taiwan, productia a fost afectata

E adevarat, exista anumite piese care pot contribui la captura mai rapida si mai buna, dar asta nu inseamna ca nu poti crea ceva uimitor. Pentru a dovedi asta, regizorul David Leitch a filmat o reclama iPhone 11 Pro pentru Apple.

Cu un smartphone Apple iPhone 11 Pro, acesta a reusit sa filmeze o lupta cu bulgari de zapada epica si impresionanta, lupta cu bulgari de zapada pe care o poti urmari in scurtmetrajul de mai jos intitulat “Snowbrawl”.

CITESTE SI:  Aplicatia care releva ca nu vinde date utilizatorilor sai

Pentru cei care nu stiu, David Leitch este un regizor care e probabil cel mai bine cunoscut pentru filme precum John Wick, dar si pentru Deadpool 2, asa ca e suficient sa spunem ca stie cate ceva despre acest gen de secvente.

De asemenea, regizorul arata cat de bine se descurca smartphone-ul iPhone 11 Pro al Apple la filmat scurtmetraje. Daca nu am sti ca s-a folosit un smartphone Apple pentru a filma, am fi presupus ca scurtmetrajul a fost capturat cu cine stie ce echipament de varf.

CITESTE SI:  De ce Apple permite smartphone-urilor iPhone 12 sa descarce update-urile iOS prin 5G, nu doar prin WiFi

Desi nu recomandam sa-ti inlocuiesti camera DSLR cu acest smartphone Apple, e linistitor sa stii ca smartphone-urile din ziua de azi pot filma scurtmetraje la o calitate suficient de ridicata. Apple s-a descurcat destul de bine cu iPhone 11 Pro, la pretul sau putandu-se masura cu o camera Leica cu pret de 20.000 de dolari.