fbpx
Tara in care serviciul de streaming Netflix lanseaza un nivel gratuit

Tara in care serviciul de streaming Netflix lanseaza un nivel gratuit

Serviciul de streaming Netflix din Statele Unite lanseaza un nivel gratuit pentru utilizatorii dintr-o anumita tara. Ideea e de a-i determina pe oamenii din acea tara sa cumpere in cele din urma un abonament la acel serviciu de streaming.

Exista servicii precum Spotify care ofera utilizatorilor un nivel gratuit de streaming. Nivelul include ceva limitari si reclame, dar, in afara de aceste lucruri, nivelul e gratis.

Alte servicii de streaming, cum ar fi Apple Music, ofera o perioada de incercare gratuita. Dar serviciul de streaming Netflix din Statele Unite nu a oferit niciodata utilizatorilor un nivel gratuit, pana acum.

CITESTE SI:  Ce suma au generat bisnitarii de console de jocuri PS5

Compania din Statele Unite a anuntat ca le va oferi utilizatorilor din Kenya un nivel gratis de streaming. Nu vor exista reclame, dar nivelul gratuit al Netflix va functiona numai pe mobil (Android) si, potrivit Variety, numai un sfert din catalogul de continut al companiei va fi disponibil.

CITESTE SI:  De ce SUA au confiscat casti wireless OnePlus Buds la vama

Ideea e de a-i tenta pe utilizatori si de a-i determina sa cumpere un abonament pentru a debloca intregul catalog de continut al platformei Netflix din SUA.

Conform companiei Netflix din Statele Unite: “Daca nu ati vizionat niciodata Netflix, ca majoritatea oamenilor din Kenya, acesta e un mod excelent de a experimenta serviciul nostru. Iar daca sunteti multumiti de experienta, puteti incerca unul dintre nivelurile care nu sunt gratuite, astfel incat sa puteti urmari intregul nostru catalog”.

CITESTE SI:  Netflix va anula serialul "Culisele Puterii"

E o decizie interesanta din partea companiei Netflix din Statele Unite si e posibil ca acest lucru ar putea conduce la noi optiuni de abonament in viitor. Retineti ca acest nivel gratuit al serviciului de streaming e disponibil doar in Kenya, in timp ce restul lumii va putea urmari continut de pe platforma doar in schimbul banilor.