fbpx

Serviciul de streaming ilegal mai vast decat Netflix, Amazon Prime, Hulu si Vudu la un loc

Serviciul de streaming ilegal mai vast decat Netflix, Amazon Prime, Hulu si Vudu la un loc

Doi indivizi din Las Vegas au pledat vinovati pentru operarea unuia dintre cele mai importante servicii ilegale de streaming de filme si seriale. Este vorba despre o platforma mai vasta decat Netflix, Amazon Prime, Hulu si Vudu la un loc. Cei doi se confrunta acum cu o serie de acuzatii, au declarat autoritatile din Statele Unite acum ceva vreme.

Exista multe servicii de streaming in zilele noastre, cum ar fi Netflix, Amazon Prime, Apple TV+ si asa mai departe. Cu toate acestea, problema acestor servicii este ca toate acestea au acorduri de licentiere diferite cu studiourile de filme, ceea ce inseamna ca unele filme sunt disponibile pe anumite platforme, iar pe altele nu.

CITESTE SI:  Adobe primeste o petitie pentru ca Flash-ul sa devina open source

Nu ar fi realist ca clientii sa se aboneze la mai multe servicii de streaming, deoarece sunt scumpe, motiv pentru care un studiu din 2018 a indicat faptul ca cresterea serviciilor de streaming duce la o crestere a pirateriei si a platformelor ilegale.

CITESTE SI:  VIDEO: Aplicatia YouTube Go se lanseaza in peste 130 de tari

De asemenea, e usor de imaginat de ce serviciul de streaming ilegal, iStreamItAll, a fost creat. Acesta gazduia peste 100.000 de episoade si peste 10.000 de filme, mult mai multe decat Netflix.

De asemenea, surprinzator e ca aceasta platforma de streaming ilegala (iStreamItAll) e de dimensiuni mai vaste decat Netflix, Amazon Prime, Hulu si Vudu la un loc. Din pacate pentru cei care foloseau platforma ilegala iStreamItAll, autoritatile au reusit sa o deconecteze la internet.

Cei doi oameni din Las Vegas au pledat vinovati pentru operarea site-ului ilegal iStreamItAll si se confrunta acum cu acuzatii precum spalare de bani si incalcarea drepturilor de autor.

CITESTE SI:  Un hack al Imgur, 1,7 milioane de conturi compromise

Conform unuia dintre cei doi oameni acuzati din cauza iStreamItAll, acestia au folosit un program software pentru a cauta continut pe site-urile de piraterie, pentru a-l descarca, iar apoi pentru a-l incarca pe serverele lor pentru a-l pune la dispozitia abonatilor serviciului de streaming ilegal iStreamItAll, mai vast decat Netflix.