fbpx
Serviciul de streaming care ar putea oferi continut AR in curand

Serviciul de streaming care ar putea oferi continut AR in curand

Abonatii unui anumit serviciu de streaming de filme si seriale vor putea in curand urmari continut AR (in realitate augmentata) pe acel serviciu de streaming. Posibilitatea de a urmari continut AR in acel serviciu de streaming va fi implementata cel mai probabil incepand cu anul 2021. Deci acest lucru va fi posibil destul de curand.

E clar ca compania Apple din Statele Unite este pasionata de tehnologia de realitate augmentata (AR). De fapt, conform unei stiri de Bloomberg, se pare ca compania din Statele Unite doreste sa incorporeze continut in realitate augmentata in serviciul sau de streaming Apple TV+ incepand cu anul 2021.

CITESTE SI:  Nici nu-ti poti imagina ce bine arata aceasta ferma de energie solara

Desi nu e clar cum va functiona acest lucru, Bloomberg informeaza ca continutul AR de pe acel serviciu de streaming al Apple poate va fi asemanator cu comentariile regizorului, iar cei care doresc sa se bucure de continut suplimentar sau sa interactioneze, isi pot folosi iPhone-urile sau iPad-urile Apple pentru a folosi acea tehnologie.

CITESTE SI:  VIDEO: Exynos Galaxy S7 pare sa depaseasca varianta cu Snapdragon 820

De asemenea, Apple va incerca probabil sa puna bazele pentru viitoarele dispozitive, precum ochelarii inteligenti care ar putea fi echipati cu aceeasi tehnologie.

Conform zvonurilor, compania din Statele Unite lucreaza la o pereche de ochelari inteligenti care suprapune informatiile AR pe lentile, astfel incat, in loc sa se foloseasca un smartphone, utilizatorii vor putea vedea continutul AR oricand doresc, fara sa fie nevoiti sa-si scoata dispozitivele mobile.

Si compania americana Google a incercat in trecut sa creeze ochelari inteligenti, dar nu au avut un succes deosebit. Poate ca atunci piata nu era suficient de pregatita pentru aceasta tehnologie, dar e posibil ca compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va reusi acolo unde Google a esuat. Dispozitivul Apple este stabilit pentru o posibila lansare in 2021 sau 2022. Va fi nevoie de rabdare pentru a vedea cum vor evolua lucrurile cu ochelarii inteligenti si cu continutul in realitate augmentata.