fbpx
Ce preturi are masina hibrida Toyota RAV4 Prime

Ce preturi are masina hibrida Toyota RAV4 Prime

Producatorul auto Toyota din Japonia a dezvaluit o noua masina hibrida plug-in, iar aceasta se numeste RAV4 Prime si va veni in doua variante cu preturi de pornire diferite. Una dintre cele doua variante este mai ieftina.

RAV4 Prime de la Toyota va fi disponibila pentru cumparare in aceasta vara, la un pret de pornire de 38.100 de dolari, fara a include taxa de 1120 de dolari a companiei pentru livrare si procesare.

Cand va fi lansata, masina hibrida plug-in va deveni oficial a doua cea mai rapida masina hibrida din gama producatorului auto, fiind depasita de Toyota Supra.

CITESTE SI:  Cercetatorii creeaza o enzima care mananca sticle din plastic

Unii au vazut prima data RAV4 Prime la Salonul Auto din Los Angeles de anul trecut, acolo unde compania a dezvaluit ca aceasta masina hibrida are 302CP si ca poate accelera pana la 100km/h in doar 5,7 secunde.

Toyota precizeaza ca automobilul se poate deplasa pana la 67 de kilometri doar pe acumulator, ceea ce inseamna ca are cea mai lunga autonomie dintre toate SUV-urile PHEV de pe piata.

Masina RAV4 Prime a Toyota va sosi in doua versiuni: SE si XSE. In timp ce versiunea de baza SE va avea un pret de pornire de 38.100 de dolari, XSE va avea un pret de 41.425 de dolari, fara taxa de livrare.

CITESTE SI:  HidrateMe - sticla care te atentioneaza cand trebuie sa bei apa

XSE cu pret de 41.425 de dolari are o culoare exterioara in doua tonuri, jante din aliaj in doua tonuri de 19 inci, un geam pe plafon si un incarcator wireless pentru smartphone-uri.

De asemenea, masina hibrida RAV4 Prime XSE va fi echipata cu un ecran touchscreen de 9 inci cu sistemul Audio Plus al Toyota, in timp ce SE cu pret de 38.100 de dolari va veni cu o consola de entertainment cu ecran tactil de 8 inci.

CITESTE SI:  Compania care va plati editorii pentru stiri de inalta calitate

Dupa cum mentioneaza Autoblog, masina hibrida Toyota RAV4 Prime s-ar putea sa-i coste mai putin pe americani, avand in vedere ca pretul masinii hibride Toyota RAV 4 Prime va fi compensat cu pana la 7500 de dolari in Statele Unite in credit fiscal federal, dar si datorita unor alte stimulente.