fbpx

S-a dezvaluit cam ce continut va avea Disney+

S-a dezvaluit cam ce continut va avea Disney+

S-a dezvaluit o parte din continutul pe care il va avea serviciul de streaming Disney+ atunci cand se va lansa global in luna noiembrie a acestui an.

Potrivit unui anume GJ Koojiman (care in prezent testeaza Disney+ in Olanda) serviciul de streaming va include, cel putin in Olanda, animatii clasice Marvel din anii ’90, ’80 si ’70.

Animatii Marvel cum ar fi Spider-Woman (1979), Spider–Man (1981), Spider-Man and His Amazing Friends (1982), X-Men (1992), Iron Man (1994), Fantastic Four (1994), The Incredible Hulk (1996), Silver Surfer (1998) and Spider-Man Unlimited (1999).

CITESTE SI:  De ce serviciul de scurtare a linkurilor al Google a fost inchis

In prezent, serviciul de streaming Disney+ este programat pentru o lansare in luna noiembrie. Dar se pare ca, pentru unii din Olanda, serviciul e deja disponibil.

Vestea buna e ca, datorita faptului ca Disney+ e disponibil in Olanda in forma de incercare, avem o idee cu privire la ce continut va avea. Este vorba despre seriale clasice de animatie Marvel din anii ’90, ’80 si ’70.

CITESTE SI:  iPhone-urile de la Apple din acest an vor incepe o tranzitie noua, spun surse

Asta conform unui tweet de GJ Koojiman care locuieste in Olanda. La lansarea serviciului, el a descoperit ca contine o multime de animatii Marvel clasice, cum ar fi X-Men si Spider-Man, din anii ’70-’90.

Daca ai crescut urmarind acele animatii Marvel, atunci vei primi o portie de nostalgie cu acel continut. Cu toate acestea, ar trebui remarcat faptul ca, in general, continutul de pe serviciile de streaming tinde sa varieze de la regiune la regiune.

CITESTE SI:  Un individ a divulgat secrete Nintendo. Cum va fi pedepsit

Asta din cauza chestiunilor precum copyright-ul si licentierea. Deci nu e clar daca aceste animatii Marvel sunt limitate la Olanda, sau daca acest continut va fi disponibil in toate tarile in care Disney+ va fi disponibil.

Avantajul e ca serviciul de streaming Disney+ va gazdui continut detinut in mare parte de Disney, asa ca poate continutul va fi uniform in cam toate tarile.

Sursa imagine: Flickr.com