fbpx

Cu ce regizor proeminent colaboreaza Apple pentru un film

Cu ce regizor proeminent colaboreaza Apple pentru un film

Conform unor noi stiri, compania Apple din Statele Unite va forma un parteneriat pentru un film cu un regizor proeminent. Se spune ca in acel film se vor investi 180 de milioane de dolari si ca in acesta vor juca Robert de Niro si Leonardo DiCaprio.

Dupa ce a colaborat cu Netflix anul trecut pentru filmul “The Irishman”, urmatorul lungmetraj al regizorului Martin Scorsese va fi sustinut de Apple. Publicatiile Variety, The Hollywood Reporter si Deadline informeaza ca Apple se afla in discutiile finale cu Paramount pentru a produce in comun “Killers of the Flower Moon”, un film de crima cu un buget de 180 de milioane de dolari si in care vor juca actori precum Robert de Niro si Leonardo DiCaprio.

CITESTE SI:  Cum sunt pedepsiti jucatorii care folosesc limbaj toxic in Rainbow Six Siege

Bazat pe o carte cu acelasi nume, lungmetrajul regizat de regizorul Martin Scorsese pentru Apple prezinta o ancheta privind crimele asupra bastinasilor din Osage Nation, la inceputul anilor ’20 in Oklahoma. Impartirea profitului din resursele energetice de pe pamanturile lor i-a facut foarte bogati si, in cele din urma, tinte.

CITESTE SI:  Numarul urias de casti AirPods care s-au vandut doar in weekend

O ancheta ulterioara a FBI a constatat coruptia raspandita in randul oficialilor locali. Pentru Apple, acordul cu regizorul Martin Scorsese este pentru un alt film promitator dupa achizitionarea filmului “Greyhound” al lui Tom Hanks si care relateaza o poveste din Al Doilea Razboi Mondial.

Conform stirilor, Apple va finanta proiectul drept filmul sau original, in timp ce Paramount se va ocupa de distributia si de lansarile globale in cinematografe. Aceasta nu e prima colaborare a regizorului Martin Scorsese cu Apple.

CITESTE SI:  Motivul interesant pentru care Microsoft a cumparat corp.com

Inainte de distantarea sociala, regizorul Martin Scorsese a regizat de la distanta o filmare prin iChat si chiar a aparut intr-un spot publicitar pentru asistentul virtual Siri cu AI. Regizorul Martin Scorsese a gasit o modalitate de a-si pune in aplicare unele dintre cele mai scumpe idei ale sale.