fbpx

Regizorul care critica lansarea filmelor Warner Bros. pe serviciul de streaming HBO Max

Regizorul care critica lansarea filmelor Warner Bros. pe serviciul de streaming HBO Max

Un anumit regizor de marca a criticat decizia de a lansa filmele Warner Bros. pentru 2021 pe serviciul de streaming HBO Max. Acel regizor din Statele Unite a alcatuit un articol in care critica aceasta decizie.

In urma stirilor ca filmele Warner Bros. din 2021 vor fi lansate pe serviciul de streaming HBO Max in aceeasi zi in care ajung in cinematografe, regizorul Denis Villeneuve al lungmetrajului “Dune” a criticat intr-un articol compania AT&T din Statele Unite pentru asta.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Netflix ar vrea sa-si cumpere cinematografe

Warner Bros. este detinuta de WarnerMedia care apartine de compania de telecomunicatii AT&T. In articolul sau, el a catalogat acele lansari Warner Bros. pe HBO Max drept “o incercare disperata de a castiga atentia publicului”.

Articolul regizorului contine o multime de critici la adresa operatorului de telefonie mobila si a studioului Warner Bros. Regizorul a scris ca: “Chiar daca filmul ‘Dune’ este despre cinema si public, AT&T este despre propria sa supravietuire pe Wall Street”, adaugand ca “nu exista aici simpatie pentru cinema si nici pentru public”.

CITESTE SI:  Ce pret are acest smartphone 5G ieftin de la Samsung

De asemenea, el a precizat despre HBO Max ca e “un esec pana acum”. Desi Villeneuve crede ca serviciile de streaming precum HBO Max contribuie la ecosistemul de divertisment, el considera ca filme precum “Dune” trebuie sa fie vizionate in cinematografe.

“Streaming-ul poate produce continut excelent, dar nu si filme de dimensiunea si amploarea ‘Dune'”. Regizorul a precizat ca “Dune” este cel mai bun lungmetraj pe care l-a regizat vreodata si ca echipa sa a muncit din greu pentru a proiecta filmul pentru cinematografe. Dar, prin streaming, Villeneuve crede ca “Warner Bros. poate afecta franciza Dune”. “Publicul trebuie sa inteleaga ca doar serviciile de streaming nu pot sustine industria cinematografica acum”.