fbpx
Principala decizie nefavorabila a Apple din ultimul deceniu, potrivit unui analist

Principala decizie nefavorabila a Apple din ultimul deceniu, potrivit unui analist

Analistul Dan Ives de la Wedbush a dezvaluit care este, in opinia sa, principala decizie nefavorabila a companiei Apple din Statele Unite. Acesta crede ca Steve Jobs sau Tim Cook ar fi trebuit sa intreprinda acum un deceniu in urma o anumita actiune care s-ar fi dovedit benefica pentru Apple acum.

Compania din Cupertino, Statele Unite, s-a implicat cam tarziu in industria serviciilor de streaming de filme si seriale. Insa si Disney s-a implicat tarziu, dar totusi Disney+ are un avans in comparatie cu serviciul de streaming Apple TV+.

CITESTE SI:  Ce seriale de animatie vrea Ubisoft sa dezvolte

De asemenea, unii cred ca Disney+ ar putea chiar depasi Netflix pana in 2026. Acesta e motivul pentru care analistul Dan Ives de la Wedbush crede ca faptul ca Apple nu a cumparat Netflix in trecut a fost una dintre principalele decizii nefavorabile ale companiei din Cupertino din ultimul deceniu.

Vorbind pentru Yahoo Finance intr-un interviu, Dan Ives a declarat: “Principala decizie nefavorabila, in opinia mea, a lui Steve Jobs si Tim Cook din ultimul deceniu, este faptul ca Apple nu a cumparat Netflix acum cativa ani in urma”.

Dan Ives a adaugat ca singurul mod prin care crede el ca compania din Cupertino ar putea concura pe partea de servicii de streaming ar fi sa achizitioneze un studio major de la Hollywood.

CITESTE SI:  Ce suma ar plati Facebook site-urilor de stiri din Marea Britanie

“Am discutat despre MGM, Lionsgate si A24. Daca nu cumpara un studio, Apple va continua sa fie exclusa si de aceea cred ca aceasta companie va fi obligata sa cumpere un studio… pentru ca este vorba despre continut”.

Acestea fiind spuse, nimeni nu poate fi sigur daca serviciul de streaming Netflix ar fi fost de acord sa fie vandut catre compania din Cupertino. Asa ca, chiar daca compania din Cupertino ar fi incercat, nu era clar cum ar fi evoluat lucrurile.

CITESTE SI:  VIDEO: Aceasta carcasa de iPhone 7 le va oferi utilizatorilor jack-ul pentru casti inapoi

In plus, acum un deceniu, nu multi ar fi prezis ca streaming-ul de filme si seriale va fi in tendinte cum este astazi. Compania din Cupertino a incercat sa curteze actori, actrite si regizori de marca pentru filmele si serialele sale originale Apple TV+, insa per ansamblu serviciul de streaming Apple TV+ nu a reusit sa fie la nivelul serviciilor de streaming rivale.