fbpx

De ce WarnerMedia inchide aplicatia HBO Go

De ce WarnerMedia inchide aplicatia HBO Go

Compania WarnerMedia din Statele Unite a anuntat ca renunta la aplicatiile HBO Now si HBO Go. La doar cateva saptamani de la lansarea serviciului de streaming HBO Max – care a fost adaugat in gama de produse deja confuza de produse cu nume oarecum similare – compania americana WarnerMedia face unele modificari in incercarea de a reduce o parte din confuzia aparuta din cauza produselor cu nume aproape similare.

Max este noul serviciu de streaming al AT&T care le permite oamenilor sa acceseze biblioteca HBO. Oamenii se pot abona la Max la un pret de 14,99 dolari pe luna, dar acest serviciu este oferit si gratuit de multi furnizori de cablu din Statele Unite daca oamenii se aboneaza la la acest canal – si este gratuit ca parte a unor pachete wireless, de internet sau TV ale AT&T.

CITESTE SI:  Cum vor incerca serviciile de streaming sa-si pastreze abonatii

Un lucru cheie de mentionat este faptul ca aplicatia Max este o versiune extinsa si rebranduita a Now, serviciul de streaming anterior al companiei WarnerMedia. Pe majoritatea platformelor, cum ar fi Apple TV, aplicatia de streaming Now a fost actualizata pentru a deveni Max, pentru a reduce cantitatea de produse si, implicit, confuzia.

CITESTE SI:  Ce servicii de streaming au fost depasite de Apple TV+ la numarul de abonati

Inainte ca serviciul Max sa existe, abonatii la cablu puteau urmari continut folosind o aplicatie denumita HBO Go. WarnerMedia va renunta si la aplicatia GO de pe platformele primare incepand cu 31 iulie.

Daca anterior oamenii se bazau pe aplicatia Go, majoritatea furnizorilor de cablu le vor permite sa se aboneze la serviciul de streaming Max. Formularea “platforme primare” este importanta, deoarece WarnerMedia nu a incheiat inca acorduri pentru a aduce Max pe dispozitivele de streaming Roku sau Amazon.

CITESTE SI:  Ce explicatie are cineva pentru faptul ca selfie-urile arata mai bine pe iPhone Xs

Pe acele platforme, WarnerMedia inca nu actualizeaza aplicatia de streaming Now pentru a deveni Max. In schimb, WarnerMedia o rebranduieste pur si simplu in “HBO”. In rest, totul devine o lume HBO Max, fara serviciile Now si Go.