fbpx

In ce nou mod ar genera Epic Games venituri cu jocul Fortnite

In ce nou mod ar genera Epic Games venituri cu jocul Fortnite

Conform unui sondaj format de compania Epic Games din Statele Unite pe Twitter, aceasta companie are in vedere sa lanseze un nou serviciu pentru jocul sau Fortnite. Este vorba despre un serviciu care asigura venituri pentru compania Epic Games de pe urma Fortnite.

De cativa ani, dezvoltatorii de jocuri au adoptat modelul free-to-play. Astfel, gamerii pot descarca si juca gratuit jocuri, dar au optiunea de a cheltui bani reali pe lucruri precum costume, skin-uri, arme, stimulente si asa mai departe, acest lucru permitand dezvoltatorilor sa castige mai multi bani decat in mod normal.

CITESTE SI:  Ce pret are laptopul Lenovo Yoga C630 cu procesor Snapdragon 850

Cu toate acestea, o parte dintre gameri nu agreeaza acest model pentru ca, in unele cazuri, anumite jocuri pot fi limitative pentru ca nu permit progresul daca jucatorul nu cheltuie bani.

Aici intervin abonamentele, iar acesta e un lucru pe care dezvoltatorul de gaming Epic Games l-ar avea in vedere pentru a genera venituri cu jocul Fortnite. Epic Games a alcatuit un sondaj pe Twitter prin care solicita jucatorilor Fortnite feedback pentru un potential serviciu de abonament denumit Monthly Crew Pack.

CITESTE SI:  Google si Apple vor fi date in judecata in Franta din cauza contractelor abuzive pentru dezvoltatorii de aplicatii

Cu acest abonament al Epic Games, jucatorii ar avea acces la Fortnite Battle Pass, la o noua tinuta si, de asemenea, la 1000 de monede in-game in fiecare luna. Acest serviciu de abonament Fortnite ar avea un pret de 15,99 dolari pe luna.

Pare un abonament Fortnite scump, avand in vedere ca alte servicii de jocuri sunt mai ieftine, dar acesta este in prezent un sondaj, ceea ce inseamna ca nu exista nicio garantie ca pretul de 15,99 dolari va fi cel final, sau ca abonamentul va fi lansat de Epic Games.

CITESTE SI:  Smartphone-ul HTC U19e e oficial - specificatii si pret

Compania Apple din Statele Unite a lansat, de asemenea, un serviciu de abonament de gaming, sub forma Apple Arcade, iar cu o plata lunara gamerii pot juca jocuri premium care nu au anunturi sau achizitii in-game.