fbpx

De ce Tim Cook a anulat un serial pentru Apple TV+

De ce Tim Cook a anulat un serial pentru Apple TV+

Serviciul de streaming Apple TV+ a anulat un serial numit “Scraper” despre ascensiunea Gawker Media, dupa ce CEO-ul Tim Cook a trimis un e-mail, potrivit unei stiri de New York Times.

Apple TV+ ar fi lucrat cu fosti scriitori Gawker la acel serial mai devreme in acest an. Apoi, lui Tim Cook i s-a comunicat acest lucru si, printr-un e-mail, Tim Cook si-a exprimat o viziune negativa fata de Gawker, au declarat surse pentru New York Times.

Acum serialul a disparut de pe Apple TV+, iar directoarea care a adus serialul pe serviciul de streaming, Layne Eskridge, a parasit compania. Este surprinzator ca Apple TV+ s-a gandit la acest proiect, avand in vedere istoria companiei din Cupertino (acum condusa de Tim Cook) cu Gawker.

CITESTE SI:  Cum sunt laptopurile Razer Blade Studio Edition pentru creatori, rivale pentru MacBook-uri

In timp ce era al doilea om sub comanda lui Steve Jobs la compania din Cupertino, Gawker l-a inlaturat pe Tim Cook in 2008. Pe langa asta, publicatia Gizmodo a lui Gawker a reusit sa obtina un iPhone 4 in 2010, acest lucru deranjandu-l pe Steve Jobs si ducand la un raid al oamenilor legii asupra locuintei editorului.

CITESTE SI:  Opinie despre serialul sud-coreean The Innocent Man (2012)

Serialul Scraper anulat pentru serviciul de streaming Apple TV+ este acum cumparat de alti distribuitori, conform stirii. Cu siguranta are rezultatele unui serial interesant, avand in vedere istoria imbelsugata a lui Gawker.

Cu toate acestea, a iscat si critici pentru publicarea informatiilor personale ale unor persoane publice si alte stiri dubioase de interes public discutabil.

Serialul Scraper anulat de pe serviciul de streaming Apple TV+ nu este singurul potential proiect al lui Gawker in lucru, deoarece exista si o alta versiune a serialului achizitionata de Anonymous Content, o companie de productie detinuta partial de Laurene Powell Jobs.

CITESTE SI:  Studiu: 67% dintre persoanele chestionate din Statele Unite nu vor cumpara smartphone-urile iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Un alt lucru ironic este ca acel proiect se bazeaza pe un articol al editorului New York Times si subiect frecvent al lui Gawker, Jeffrey Toobin.

Daca acest lucru e corect, stirea arunca o umbra de indoiala cu privire la supravegherea corporativa a companiei din Cupertino (conduse de Tim Cook) asupra serviciului sau de streaming video, Apple TV+.