fbpx

Cum a inghitit cineva o casca AirPods si ce s-a intamplat dupa

Cum a inghitit cineva o casca AirPods si ce s-a intamplat dupa

Unul dintre primele lucruri auzite cand Apple si-a prezentat pentru prima data castile AirPods a fost faptul ca vor fi usor de pierdut din cauza dimensiunii lor reduse. Cu toate acestea, nu e vorba numai despre asta. Dupa cum se pare, aceste dispozitive ale Apple sunt si usor de inghitit.

Asta a aflat si un parinte matern de sarbatori al carui baiat si-a inghitit cadoul de Craciun in timp ce era lasat nesupravegheat.

CITESTE SI:  Ce serviciu de muzica creste mai rapid decat Spotify si Apple Music

Din cauza dimensiunii castilor AirPods, una dintre principalele ingrijorari a fost aceea ca acestea pot fi pierdute cu usurinta, cum s-a intamplat in cazul unui artist K-pop care a pierdut casti AirPods in valoare de 6000 de dolari.

Cu toate acestea, dimensiunea acestor dispozitive a creat o alta problema: pot fi inghitite accidental. Asa s-a intamplat in cazul unui baiat de 7 ani.

Conform stirilor, parintele matern al acestuia a primit un apel ingrijorator de la bunica baiatului care avea grija de el. I s-a spus ca acesta a gatit castile AirPods si ca a inghitit-o pe una dintre ele.

CITESTE SI:  Apple ar fi pus deoparte un miliard de dolari pentru a intra in Hollywood

Mai tarziu, acesta a fost dus in sala de urgente. Cu toate acestea, vestea buna e ca, in afara de disconfortul si sufocarea initiale, nu s-a intamplat nimic grav ca urmare a acestui accident.

Conform radiografiilor, dispozitivul AirPods a trecut prin stomac fara obstacole, ceea ce inseamna ca dispozitivul inghitit nu s-a oprit undeva si nu i-a pus baiatului viata in pericol.

CITESTE SI:  Noul tip de ecran care va aparea pe laptopul MacBook Pro de la Apple, conform unui analist

Intre timp, medicii au sugerat ca cea mai buna modalitate de eliminare a castii e cea naturala. Aceasta nu e prima data cand auzim de casti AirPods care sunt inghitite.

Anul trecut, a existat o stire similara care a indicat ca o alta persoana care a inghitit o casca AirPods a reusit sa o recupereze in stare de functionare.