fbpx

De ce serviciul de streaming Disney Plus dezamageste chiar inainte de lansare

De ce serviciul de streaming Disney Plus dezamageste chiar inainte de lansare

Disney Plus e conceput ca serviciu de streaming principal pentru tot continutul companiei Disney din Statele Unite, dar aceasta platforma de streaming are anumite lacune.

CEO-ul Bob Iger a creat initial impresia ca Disney Plus va avea anumite avantaje fata de alte platforme, dar mai tarziu publicul a fost dezamagit sa afle ca nu-i chiar asa.

Problema cu o multime de servicii de streaming este ca, in cea mai mare parte, acestea tind sa se bazeze pe licente pentru filme si seriale. Asta inseamna ca exista o perioada stabilita pentru cat timp va ramane un film sau un serial pe platforma inainte ca licenta sa expire.

CITESTE SI:  HTC inca-i pe picioare. Ce fel de smartphone de varf ar putea lansa

In plus, ramane de ghicit daca acele licente vor fi reinnoite. Cu toate acestea, vestea buna (mai tarziu s-a dovedit a fi neadevarata) a fost ca serviciul de streaming Disney Plus nu va avea aceasta problema.

Vorbind la un eveniment, CEO-ul Bob Iger – al companiei care detine platforma – a dezvaluit ca, daca un film sau un serial paraseste serviciul, atata timp cat utilizatorul le-a descarcat, utilizatorul le va putea urmari offline ori de cand de ori doreste.

CITESTE SI:  S-a dezvaluit cam ce continut va avea Disney+

Potrivit lui Bob Iger, “Daca doreai sa descarci 10 filme clasice Disney care s-ar putea sa nu poata fi disponibile in acelasi timp pe platforma de streaming, le poti practic descarca pe dispozitivul tau si le poti urmari oricat doresti”. Parea ca aceasta este modalitatea companiei Disney de a-i tine pe clientii sai abonati cat mai mult timp la serviciul sau de streaming.

CITESTE SI:  Cum va rula Chrome OS si aplicatii Windows

Se pare, totusi, ca declaratiile CEO-ului Bob Iger al companiei din SUA se refereau la cu totul altceva. Compania din Statele Unite a confirmat pentru publicatia The Verge ca filmele si serialele descarcate de utilizatorii serviciului vor disparea de la descarcari, odata ce aceste filme si seriale nu mai sunt disponibile pe Disney Plus dupa ce le expira licenta. Prin urmare, e destul de clar ca serviciul de streaming va fi destul de similar cu alte servicii de streaming.