fbpx

Compania care ar putea lucra la un serial Harry Potter

Compania care ar putea lucra la un serial Harry Potter

Conform unei stiri de la publicatia Variety, o anumita companie ar putea lucra la un serial Harry Potter, ceea ce ar fi o premiera pentru companie. Pana acum nu s-a lansat niciun serial Harry Potter de la acea companie. Este posibil ca lucrul inca nu a inceput, ci doar ca ideea a fost discutata. Stirea de Variety a fost coroborata de The Hollywood Reporter.

In timp ce compania Amazon din Statele Unite doreste sa valorifice franciza Stapanul Inelelor si sa creeze o serie din aceasta franciza, se pare ca cei de la compania HBO din SUA doresc ceva similar cu o alta franciza indragita – Harry Potter.

CITESTE SI:  Cum va avea Facebook Gaming un avantaj in raport cu Twitch

O stire de Variety sustine ca un nou serial Harry Potter ar putea fi creat de serviciul de streaming HBO Max. Intre timp, stirea a fost coroborata de THR care sustine ca au existat discutii in acest sens, dar ca inca nu s-a decis nimic concret si ca nu s-au facut tranzactii.

CITESTE SI:  Ce iPhone ar putea avea cea mai mare baterie dintre toate smartphone-urile Apple

Deci e posibil ca ideea a fost vehiculata si ca putem doar presupune daca va fi implementata. Serviciul de streaming HBO Max si compania Warner Bros. din Statele Unite au emis intre timp o declaratie catre THR: “Nu exista niciun serial Harry Potter in lucru la studio sau pe platforma de streaming”.

Este posibil ca asa este si ca inca nu s-a inceput lucrul, dar asta nu inseamna ca nu au existat discutii. Universul acestei francize a lui J.K Rowling a fost extins inca de la lansarea filmelor. Au aparut si piese de teatru.

CITESTE SI:  Schimbari la Facebook. News Feed-ul sau este acum mai lizibil

Nu e clar cum ar putea fi un serial Harry Potter, dar unii poate cred ca ar fi ceva interesant. Ce parere ai despre faptul ca compania HBO din Statele Unite ar putea lucra la un serial din aceasta franciza? Crezi ca unii vor aprecia asa ceva? Esti de parere ca serialul va fi pe masura filmelor care s-au lansat anterior?

Facebook