fbpx

TV-urile optimizate pentru PS5, noua consola de jocuri a Sony

TV-urile optimizate pentru PS5, noua consola de jocuri a Sony

Sony va lansa in curand noua sa consola de jocuri PS5 a sa. Intre timp, aceasta companie japoneza a dezvaluit niste modele de TV-uri care sunt mai bine optimizate pentru dispozitivul PlayStation 5 care urmeaza sa se lanseze.

Compania Sony din Japonia va lansa consola de jocuri PS5 mai tarziu in acest an. Daca detineti deja un TV, trebuie doar sa conectati PlayStation 5 la televizor si cam atat.

Cu toate acestea, inainte de lansarea lui PS5, compania japoneza Sony a anuntat cateva televizoare “Ready for PlayStation 5” care sunt se pare optimizate pentru noua consola.

CITESTE SI:  Ce capacitati vor avea acumulatorii smartphone-urilor iPhone 12 ale Apple

Nu, acestea nu sunt TV-uri noi, ci au fost anuntate deja anterior. Dar, potrivit Sony, pe acestea ar trebui sa le ai in vedere daca doresti sa beneficiezi la maxim de experienta cu PS5.

Printre acele TV-uri se numara modelele X900H 4K HDR Full Array LED si Z8H 8K HDR Full Array LED. Deci, de ce aceste modele sunt mai potrivite pentru noua consola de jocuri?

CITESTE SI:  Utilizatorii de Nokia 7 Plus pe Android P au fost trecuti la Oreo, fara niciun motiv aparent

Conform Sony: “Acele modele vin cu Game Mode care le permite utilizatorilor sa joace automat jocuri pe Sony PS5 cu latenta scazuta. Multumita Game Mode, utilizatorii pot porni televizorul si consola in acelasi timp cu controlerul wireless DualSense, dar si sa controleze consola de jocuri folosind doar telecomanda TV-ului”.

Acele modele au de asemenea tehnologia Acoustic Multi-Audio care foloseste sunete pentru a oferi efecte spatiale in jocuri. In plus, rezolutia foarte buna de pe aceste televizoare va face grafica sa fie mai clara.

CITESTE SI:  Ce caracteristica noua va primi Spotify, similara cu una de la Facebook

Desigur, depinde de tine daca doresti sa cumperi un nou TV. Dar daca esti un cautarea altuia si care e optimizat pentru PS5, acestea sunt modelele pe care ar trebui sa le ai in vedere. Ce parere ai? Crezi ca aceste TV-uri vor creste suficient calitatea gamingului pe consola de jocuri PS5 a companiei Sony din Japonia?

Facebook