fbpx

Cine ar putea juca in primul film filmat in spatiu

Cine ar putea juca in primul film filmat in spatiu

Pana acum au aparut o sumedenie de filme cu oameni in spatiu, pe cand acestea erau de fapt create pe Pamant in studiouri. Cu toate acestea, in viitor ar putea fi lansat primul film filmat cu adevarat in spatiu.

Mai exact, filmat pe Statia Spatiala Internationala pe care, dupa cum e clar, lucreaza astronautii agentiei spatiale americane. Se spune ca Tom Cruise va fi unul dintre actorii care vor juca in primul film filmat cu adevarat in spatiu.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming Disney+ nu va mai oferi asta

Cand vizionam lungmetraje cu oameni in spatiu, exista o certitudine de aproape 100% ca acestea au fost create intr-un studio de film de pe Pamant. Cu toate acestea, se pare ca agentia spatiala NASA si actorul Tom Cruise lucreaza pentru a crea un lungmetraj in cosmos.

Informatia a aparut intr-un tweet postat de administratorul NASA, Jim Bridenstine. Acesta a confirmat ca agentia spatiala NASA si actorul Tom Cruise lucreaza impreuna la un film in spatiu, la bordul Statiei Spatiale Internationale.

CITESTE SI:  Care e primul film in care va juca un robot cu inteligenta artificiala in rolul principal

Nu e clar ce fel de film cu Tom Cruise va fi acesta, dar este oricum prea devreme pentru a intelege. In momentul de fata, se spune ca lungmetrajul este in etapele incipiente ale dezvoltarii si ca nu exista niciun studio atasat inca si nici o data de lansare.

Asta inseamna ca, deocamdata, lungmetrajul cu Tom Cruise pare mai degraba la nivel de explorare. Dar ne imaginam ca va avea un avantaj daca va fi lansat. Se asteapta ca turismul spatial va deveni posibil in viitorul apropiat datorita companiilor spatiale, asa ca nu ar fi o exagerare sa consideram ca filmele create in spatiu vor deveni de asemenea posibile si ca producatorii vor incepe sa exploreze cosmosul pentru lungmetrajele lor. Ce parere ai despre acest posibil lungmetraj cu Tom Cruise filmat cu adevarat in spatiu? Crezi ca le va fi dificil sa filmeze pe Statia Spatiala Internationala?