fbpx

Ce pret are acest TV Samsung conceput pentru aer liber

Ce pret are acest TV Samsung conceput pentru aer liber

Compania Samsung din Coreea de Sud a dezvaluit un nou TV, dar nu de oricare. Este unul care a fost conceput special pentru a fi folosit in aer liber. Se numeste “The Terrace” si a fost proiectat pentru a rezista vicisitudinilor din mediile exterioare. Se cunoaste si la ce preturi se va vinde.

TV-urile au fost concepute in special pentru uz interior, dar uneori e indicat un gratar in aer liber, iar apoi sa te bucuri in mediul exterior de un astfel de dispozitiv.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone 6s VS Samsung Galaxy Note 7 intr-un test de viteza

Cu toate acestea, problema cu punerea unui TV in aer liber este faptul ca il expui intemperiilor, ceea ce inseamna ca, in timp, se poate defecta. Vestea buna, daca doresti un TV in aer liber, e ca s-ar putea sa fii incantat sa afli ca Samsung a anuntat un nou televizor – The Terrace.

Acesta va fi primul TV QLED 4K al companiei din Coreea de Sud care vine si cu un soundbar (optional). Asa ca te vei putea bucura de divertisment cu o calitate mai buna a sunetului.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Microsoft le va reaminti utilizatorilor sa-si actualizeze sistemul de operare Windows 10

Avand in vedere ca este destinat pentru aer liber, Samsung s-a asigurat si ca dispozitivul The Terrace are evaluare IP55. Asta inseamna ca va fi capabil de impermeabilitate si rezistenta la praf pana intr-o anumita masura.

De asemenea, The Terrace al Samsung va accepta aplicatia Apple TV, AirPlay 2, dar si asistenti virtuali precum Bixby, Alexa si ulterior Google Assistant.

The Terrace al companiei sud-coreene nu este ieftin. Compania Samsung din Coreea de Sud a pus pe acesta un pret de 5000 de dolari (modelul de 65 de inci) si un pret de 6500 de dolari pentru modelul de 75 de inci.

CITESTE SI:  Pretul Bitcoin primeste o lovitura din cauza Facebook

Clientii care sunt interesati il pot precomanda de pe site-ul companiei Samsung. Ce parere ai despre noul TV pentru aer liber – The Terrace – al companiei Samsung din Coreea de Sud? Crezi ca era nevoie de asa ceva? Preturile sunt prea prohibitive?