fbpx

Cel mai piratat serial din 2020

Cel mai piratat serial din 2020

In trecut, cel mai piratat serial din lume era Game of Thrones. Dar acum ca acesta s-a finalizat, acesta nu mai are acest titlu. O noua productie a devenit cel mai piratat serial, in 2020, iar acesta se difuzeaza in prezent pe serviciul de streaming Disney+. Pana acum au fost difuzate doua sezoane pe acel serviciu de streaming.

The Mandalorian de pe Disney+ este cu siguranta popular. Desigur, are avantajul ca e amplasat in universul Star Wars, franciza indragita de milioane de oameni din intreaga lume, dar a reusit sa se mentina.

CITESTE SI:  Ce mare companie vrea sa produca un TV 8K si cu 5G

De fapt, potrivit unei stiri de TorrentFreak, The Mandalorian este un serial atat de popular incat a devenit cel mai piratat serial din 2020. Dupa cum remarca TorrentFreak, aceasta “onoare” ii apartinea in trecut productiei Game of Thrones a HBO.

Insa, avand in vedere ca Game of Thrones a ajuns la sfarsit, The Mandalorian a devenit noul cel mai piratat serial, in 2020. Acesta a fost de fapt pe locul al treilea in 2019, dar se pare ca reusita sezonului 1 pe Disney+ i-a determinat pe spectatori sa urmareasca si al doilea sezon care a fost lansat in urma cu cateva luni.

CITESTE SI:  De ce Tim Cook a anulat un serial pentru Apple TV+

Acestea fiind spuse, faptul ca este foarte piratat nu ar trebui sa fie o surpriza. Similar cu Game of Thrones, The Mandalorian necesita un abonament la un serviciu de streaming, in acest caz Disney+.

Acest serviciu de streaming inca nu este disponibil in intreaga lume, ceea ce ar fi putut contribui la piratarea The Mandalorian. Cei care nu au avut la dispozitie Disney+ au fost nevoiti sa foloseasca alte modalitati pentru a urmari serialul The Mandalorian.

CITESTE SI:  Ce upgrade vor realiza 350 de milioane de clienti de iPhone-uri, spun surse

Nu e o certitudine ca, daca Disney+ va fi disponibil in intreaga lume, pirateria va scadea. Dar, in orice caz, pirateria e graitoare cu privire la popularitatea generala a serialului, mai ales ca cel de-al treilea sezon este stabilit pentru o lansare in 2021 pe serviciul de streaming Disney+.