fbpx

Ce rol va juca Nicholas Cage in acest serial al Amazon

Ce rol va juca Nicholas Cage in acest serial al Amazon

Conform unei noi stiri, compania Amazon din Statele Unite lucreaza la un nou serial, iar in acel serial al Amazon va juca actorul Nicholas Cage. S-a dezvaluit ce rol va juca Nicholas Cage. Se crede ca acesta a semnat deja pentru a interpreta acel rol.

Unul dintre semnele ca ne apropiem de varful maxim al productiilor TV este numarul de companii de streaming care produc aceleasi lucruri. Variety sustine ca compania Amazon din Statele Unite doreste sa lanseze propriul sau serial bazat pe vulnerabilitatile lui Joe Exotic.

CITESTE SI:  De ce OMS se alatura platformei TikTok

Nicholas Cage a semnat pentru a juca rolul lui Joe Exotic si in prezent serialul se afla in dezvoltare la Amazon cu CBS TV si Imagine. Desigur, trebuie subliniat ca singurul motiv pentru care Joe Exotic e cine este e are legatura cu un documentar-serial Netflix care a fost difuzat pe serviciul de streaming Netflix in martie.

Acel documentar a fost foarte urmarit, iar compania Netflix din Statele Unite sustine ca peste 64 de milioane de oameni l-au urmarit in prima luna pe platforma de streaming.

CITESTE SI:  Ce avertizeaza medicii legat de ECG-ul din Apple Watch

Combinatia dintre intriga de calitate, subiectul infricosator si faptul ca toata lumea se afla in izolare din cauza coronavirusului Wuhan a dus acel documentar la acel nivel.

Joe Exotic a fost subiectul unor lucruri uimitoare, s-au examinat partile mai extravagante din viata si stilul sau de viata. Serialul companiei Amazon din Statele Unite se bazeaza pe un articol Texas Monthly publicat in iunie 2019 si care documenteaza gradina zoologica privata a lui Joe Exotic si arestarea sa ulterioara.

CITESTE SI:  Cand ar putea sosi primul iPhone 5G al Apple

Cu toate acestea, acest serial va concura cu o alta adaptare care e produsa la Peacock, propriul serviciu de streaming al NBC. In acea adaptare se crede ca va juca actrita Kate McKinnon in rolul lui Carole Baskin.