fbpx

Cum beneficiaza soferii Ford de reducere de 40% la asigurarea auto

Cum beneficiaza soferii Ford de reducere de 40% la asigurarea auto

Producatorul auto Ford din Statele Unite a gasit o modalitate pentru ca soferii de masini Ford sa beneficieze de o reducere la plata asigurarii auto de pana la 40%. Dar exista si un dezavantaj – il vei afla mai jos.

Ford considera ca are o modalitate de a transforma asigurarea auto intr-una mai atragatoare: valorificand datele disponibile de la masinile conectate.

Compania colaboreaza cu Nationwide pentru a-si prezenta propria abordare asupra asigurarii auto bazate pe utilizare. Cine are unul dintr-o serie de modele Ford sau Lincoln din 2020, se poate inscrie pentru o politica care foloseste modemul incorporat al masinii pentru a monitoriza obiceiurile de condus si pentru a ajusta tarifele in mod corespunzator cu fiecare reinnoire. Deci se vor aplica reduceri.

CITESTE SI:  Marea Britanie ar putea forta benzinariile sa instaleze incarcatoare EV

Tehnologia urmareste distanta, cat de des calca soferul pedalele, timpul de stagnare si timpul de condus pe timpul noptii. Astfel, soferul Ford ar putea primi un tarif de asigurare auto mai redus daca e un sofer calm, fata de unul care calca pedala pana la podea foarte des.

CITESTE SI:  In ce proportie a folosit Facebook energie renerabila in 2019

Companiile promoveaza reduceri de pana la 40%, dar acestea vor varia. Asigurarea auto respectiva este disponibila acum in 39 de state din SUA, cu exceptia statelor New York si Washington, dar ar putea ajunge si in alte state in timp.

Acest lucru este mai convenabil decat alte forme de asigurare auto bazate pe utilizare. Soferul nu trebuie sa cumpere un adaptor separat si se poate inscrie prin aplicatiile Ford si Lincoln, unele detalii fiind completate deja.

CITESTE SI:  Site-uri guvernamentale au fost infectate cu malware pentru generarea de moneda virtuala

Dezavantajul e, cum se intampla adesea, ca soferul ofera la schimb o parte din confidentialitatea sa. Desi nu exista indicii conform carora Ford sau Nationwide vor folosi in mod eronat datele de urmarire, adevarul e ca soferul isi va oferi datele si tiparul de condus unor terte parti.