fbpx

VIDEO: Ce pret urias are supermasina McLaren Speedtail

Ce pret urias are supermasina McLaren Speedtail

McLaren este bine apreciata pentru masinile sale de inalta performanta, iar compania a prezentat o noua supermasina care are un pret urias, Speedtail. Cu toate acestea, exista o multime de lucruri pe care cumparatorii le pot obtine pentru acesti bani de la acea supermasina, inclusiv o viteza maxima de 400 de kilometri pe ora.

Aceasta supermasina hibrida se concentreaza pe aerodinamica, vine cu tehnologii moderne si cu ADN-ul clasic de curse al McLaren. McLaren Speedtail are o viteza maxima de 400 de kilometri pe ora, iar unele stiri indica faptul ca poate accelera pana la 300 de kilometri pe ora in doar 12,8 secunde.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce realizare majora a fost in stare o masina autonoma

Daca aceste date sunt corecte, inseamna ca supermasina Speedtail este cu aproape 4 secunde mai rapida decat McLaren P1, la acceleratie. Supermasina Speedtail aduce aminte de McLaren F1, avand in vedere ca soferul sta in centru si ca pot sta alti doi pasageri in stanga si in dreapta.

Exista mai multe ecrane touchscreen pentru toate informatiile si controalele esentiale. Masina Speedtail nu are oglinzi laterale conventionale. Are ecrane in interior care transmit un flux video de la camerele retractabile de pe laterale.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat Tesla si de ce

Unul dintre motivele pentru care compania a optat pentru asta este faptul ca acele camere sunt mai mici decat oglinzile conventionale si opun mai putina rezistenta la frecarea cu aerul.

Acest lucru ajuta la aerodinamica supermasinii. Totul la aceasta masina se concentreaza pe cat mai multa aerodinamica. “Fiind primul nostru Hyper-GT, Speedtail este masina suprema a McLaren; o fuziune de arta si stiinta impreuna cu o viteza maxima uimitoare, o pozitie emblematica centrala de condus si o abordare cu adevarat pionera pentru personalizare”, spune CEO-ul McLaren Automotive, Mike Flewitt.

CITESTE SI:  Ce zgomot artificial vor genera masinile electrice Tesla

Supermasina Speedtail va fi greu de de obtinut, avand in vedere ca compania va produce numai 106 unitati si ca toate au fost deja rezervate, chiar daca au un pret de 2,25 milioane de dolari.

Pot avea un pret chiar mai mare, in functie de personalizarea ceruta de proprietar. McLaren se asteapta ca va livra supermasinile Speedtail cel tarziu pana in 2020.