fbpx

La ce e util accesoriul Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch

La ce e util accesoriul Ring Fit Adventure pentru Nintendo Switch

Acum ceva timp, compania Nintendo din Japonia a promovat ca va sosi o noua experienta pentru consola de jocuri Nintendo Switch, fiind vorba despre un accesoriu circular pentru Joy-Con, accesoriu despre care acum se stie ca se numeste Ring Fit Adventure.

Saptamana trecuta, compania japoneza a promovat un nou accesoriu de gaming pentru consola Nintendo Switch. Accesoriul in discutie parea a fi unul de fitness, utilizatorii putandu-l strange pentru a atasa controlerele Joy-Con la acesta.

CITESTE SI:  Raspunsul companiei Huawei la smartphone-ul Galaxy S11 al Samsung

Acum se pare ca accesoriul pentru consola Switch a devenit oficial si se numeste Ring Fit Adventure. Acest gadget vine in doua parti. Una dintre parti este Ring-Con si cealalta este Leg Strap.

Ring Fit Adventure poate fi folosit pentru a interactiona cu jocurile. De exemplu, in cazul Leg Strap, Nintendo a indicat ca utilizatorii il pot purta pe picior si sa alerge pe loc pentru a deplasa personajele in jocuri pe consola de jocuri Switch.

CITESTE SI:  De ce vanzarile de smartphone-uri Google Pixel sunt in declin

De asemenea, utilizatorii pot strange Ring-Con pentru a-si controla atacurile in jocuri pe consola Switch. Ideea e ca, folosind acest accesoriu zilnic, Nintendo considera ca va oferi gamerilor consolei de jocuri Switch un antrenament fizic bun si ca vor putea lucra diferite parti ale corpului in acelasi timp.

Conform lui Nick Chavez de la Nintendo of America, “Nintendo cauta in permanenta modalitati de a surprinde oamenii cu experiente unice si noi. Ring Fit Adventure combina gaming-ul si activitatea fizica intr-un fel care stimuleaza oamenii sa doreasca mai mult, pentru a continua atat povestea cat si propriile obiective de fitness”.

CITESTE SI:  Acest iPhone a fost cel mai bine vandut in Statele Unite in primul trimestru

Ring Fit Adventure pare a fi un accesoriu inedit pentru consola de jocuri Switch. Daca esti interesat sa-l cumperi, afla ca acesta va fi disponibil pentru cumparare incepand cu 18 octombrie si va avea un pret de 80 de dolari.

Sursa imagine: Flickr.com