fbpx

Statul care ar putea aproba emoji-uri pe placutele de inmatriculare in viitor

Statul care ar putea aproba emoji-urile pe placutele de inmatriculare in viitor

De obicei, placutele de inmatriculare ale masinilor din intreaga lume contin numai literele si numere, dar acest lucru incepe sa se schimbe. Intr-un anumit stat din lume exista posibilitatea ca in viitor soferii vor putea adauga si emoji-uri. Astfel, se va adauga ceva personalitate, pe langa doar numere si litere anoste.

Placutele de inmatriculare ale masinilor sunt destul de standard in ceea ce priveste designul lor si sunt folosite pentru a idenfifica masinile. In privinta personalizarii, in unele tari din lume exista posibilitatea de a cumpara o placuta de inmatriculare de vanitate.

CITESTE SI:  Programul masinilor fara sofer Uber avea probleme inainte de accidentul fatal

Dar, chiar si asa, aceasta contine cam numai litere si numere. Dar acest lucru s-ar putea schimba in statul Vermont din SUA. Intr-un recent proiect de lege prezentat de democrata Rebecca White, se propune ca soferii din statul Vermont sa poata adauga emoji-uri pe acele placute, pentru ca acestea sa primeasca ceva personalitate.

Deci, cine isi dorea sa aiba un emoji pe placuta de inmatriculare in statul Vermont din SUA, in curand ar putea avea dreptul legal. Proiectul de lege din Vermont, daca va avea sorti de izbanda, ar permite soferilor din Vermont sa aleaga intre 6 emoji-uri diferite.

CITESTE SI:  Preturile primelor masini Porsche cu Android Auto din fabrica

Bineinteles, pe langa literele si numerele care apar de obicei pe o placuta. Deci nu e ca si cum ai conduce doar cu un emoji pe acea placa.

Acestea fiind spuse, proiectul de lege inca nu a fost aprobat, asa ca cei din Vermont inca nu ar trebui sa fie prea entuziasmati. De asemenea, desi Vermont ar fi primul stat din SUA care ar putea putea permite folosirea emoji-urilor in acest fel, nu ar fi primul stat din lume care procedeaza astfel. Acest titlu ii revine statului Queensland din Australia. Acolo, soferii pot adauga emoji pe placutele de inmatriculare inca din 2019.