fbpx

Pretul uimitorului Hummer electric cu doua ecrane si cu Android

Pretul uimitorului Hummer electric cu doua ecrane si cu Android

S-au dezvaluit imagini cu interiorul viitorului Hummer electric uimitor al GMC. E o super-camioneta cu doua ecrane pe bord si care ruleaza sistemul de operare Android. Din acest motiv, pretul de pornire al acestei camionete este unul pe masura.

Marti seara, GMC a dezvaluit viitorul sau Hummer de 1000CP cu Android propulsat de pana la 3 motoare pe electricitate si de noua configuratie de acumulator Ultium.

In interiorul viitorului Hummer electric cu Android exista si un ecran de informatii pentru sofer de 12,3 inci si un ecran de infotainment de 13,4 inci. Acesta este primul sistem in-car proiectat pe Unreal Engine, iar imaginile arata un sistem care e mai intens din punct de vedere grafic decat ceea ce au majoritatea masinilor.

CITESTE SI:  Un astrofotograf a folosit Game Boy Camera pentru a fotografia Luna si planeta Jupiter

Directorul de creatie pentru Hummer-ul electric uimitor cu doua ecrane, Scott Martin, a declarat pentru Engadget ca sistemul e alimentat de un procesor Intel cu spatiu de stocare de 64GB si ruleaza Android.

CITESTE SI:  De ce un iPad a dus la evacuarea unui magazin Apple

GMC a format un parteneriat cu Google care ar trebui sa aduca Play Store, Google Maps si controlul vocal pe camioneta. Unul dintre elementele vizibile ale ecranului soferului este functia sa giroscopica.

Daca se intampla sa deviezi de la drum, vei putea observa dintr-o privire echilibrul Hummer-ului electric si pozitia fiecarei roti individuale, toate actualizate in timp real.

Sistemul poate fi actualizat, asa ca pot aparea noi widgeturi mai tarziu. Nu in ultimul rand, dupa cum s-a observat in timpul dezvaluirii, logoul luminos din partea frontala a camionetei este si un indicator al starii de incarcare.

CITESTE SI:  De ce verificarea aplicatiilor Android va necesita un timp mai indelungat

Fasciculul luminos frontal pulsat se afiseaza atunci cand Hummer-ul electric Android se incarca si se aprinde in segmente pentru a arata starea incarcarii. Hummer-ul electric uimitor editia intai cu doua ecrane are un pret de pornire de 112.595 de dolari si va fi lansat in toamna anului 2021.