fbpx
Companiile care ar putea produce componente pentru masina electrica Apple Car

Companiile care ar putea produce componente pentru masina electrica Apple Car

O noua stire a dezvaluit firmele care ar putea produce masina electrica Apple Car a companiei din Cupertino, Statele Unite. Nu sunt producatori americani si e posibil ca vor produce doar componente pentru acea masina.

Au circulat zvonuri despre masina electrica Apple Car de ceva vreme. Dar pentru ca acest autoturism sa devina realitate, e necesar un partener de productie pentru compania Apple din Cupertino.

Conform unei noi stiri de The Korea Times, se pare ca compania din Cupertino, Statele Unite, poarta discutii cu diversi producatori din Coreea de Sud.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. De ce Bill Gates crede ca tarile nu vor adopta monitorizarea prin GPS

Acei producatori s-ar putea sa produca acel autoturism pe electricitate. Conform stirii, compania din Cupertino a purtat discutii cu firme sud-coreene precum LG, SK si Hanwha.

Cu toate acestea, e posibil ca aceste companii din Coreea de Sud nu vor produce intreaga masina electrica, ci unele dintre componentele sale. De exemplu, discutiile cu SK sunt cu SK Innovation, o divizie a SK Group care produce acumulatori pentru masini electrice, in timp ce discutiile cu LG ar putea fi cumva legate de LG Magma e-Powertrain care a fost rezultatul unui parteneriat dintre LG si Magma International.

CITESTE SI:  CBS incheie intreruperea pentru Dish

Anterior, au aparut informatii conform carora compania din Cupertino a discutat cu diversi producatori auto pentru a produce masina electrica Apple Car, dar a esuat.

Conform stirilor ulterioare, compania din Statele Unite s-ar putea baza in schimb pe partenerii existenti pentru a produce Apple Car. Nu suntem siguri cand se va lansa Apple Car, dar dupa cum pare, e posibil ca va fi lansata abia peste cativa ani.

CITESTE SI:  LG a anuntat veniturile pentru trimestrul 2 al 2017, LG G6 nu a ajutat prea mult

Deci e posibil ca nu se va lansa foarte curand. Ce parere ai despre faptul ca producatori din Coreea de Sud ar putea produce componente pentru masina electrica Apple Car?